171
Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, δεξιά, με τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αρνητικά τα τεστ για κορονοϊό σε Αδωνι, Παπαθανάση και Πλακιωτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2020, 18:33
Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, δεξιά, με τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αρνητικά τα τεστ για κορονοϊό σε Αδωνι, Παπαθανάση και Πλακιωτάκη

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2020, 18:33

Τα αποτελέσματα του τεστ για κορονοϊό ήταν αρνητικά για τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη όσο και για τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση.

Και οι δύο ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αποτελέσματα του τεστ.

Οπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης: «Η τήρηση των μέτρων ασφαλείας, οι μάσκες, τα αντισηπτικά, η αποφυγή της χειραψίας κλπ προστατεύει από τον ιό. Είναι τα πρωτόκολλα που πρέπει όλοι μας να τηρούμε. Ήρθε το αποτέλεσμα του τεστ και είμαι αρνητικός στον COVID. Όλα καλά».

Ο κ. Παπαθανάσης έγραψε: «Το δείγμα βγήκε αρνητικό. Να φοράμε όλοι τις μάσκες μας, είναι θέμα ατομικής ευθύνης έναντι του κοινωνικού συνόλου. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους γονείς μας, στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Σώζουν ζωές!».

Εν τω μεταξύ, και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό.

Ο κ. Πλακιωτάκης, όπως ανέφερε το ΑΠΕ, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.