660
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση | YouTube

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Η σύζυγός του γνώριζε για τα βίντεο

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 20:02
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε τηλεοπτική του εμφάνιση
|YouTube

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Η σύζυγός του γνώριζε για τα βίντεο

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2021, 20:02

Η γυναίκα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο ότι ανέβασε βίντεο με προσωπικές στιγμές τους είχε ενημερώσει την σύζυγό του σε τυχαία συνάντηση που είχαν την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές, αποκάλυψε η ίδια.

Η 30χρονη, μιλώντας την Τετάρτη στο Star, επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ενημέρωσε την τότε μέλλουσα σύζυγο του Παναγιωτόπουλου «σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου».

Πρόσθεσε ότι «τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει και συμπλήρωσε ότι «εκείνος την πήρε και έφυγαν…».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 μήνα, την 1η Νοεμβρίου, στην Αλόννησο, στον οποίο υπήρχαν δύο μάρτυρες και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού, ανέφερε η Athens Voice. Σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τη σύζυγό του, το περασμένο καλοκαίρι όταν εκείνη πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, άλλη μία πρώην σύντροφος του κ. Παναγιωτόπουλου ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία σε βάρος του ενώ ερευνά αν και δικές της προσωπικές στιγμές έχουν διαρρεύσει.

Σε συνέντευξή της στον Alpha η καταγγέλλουσα είπε μεταξύ άλλων ότι «από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμε. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομο λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματός του θεωρούσα ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια».

Πρόσθεσε ότι αυτός άρχισε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές από την αρχή της σχέσης τους και ότι η ίδια το έμαθε από μια γνωστή της. «Είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες», είπε.

Εξήγησε ακόμη η 30χρονη καταγγέλλουσα ότι «αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλά κινήθηκα αμέσως νομικά». Πρόσθεσε ότι «ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε».

«Εκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019», συνέχισε η καταγγέλλουσα. Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καθόλου ο Παναγιωτόπουλος διότι «δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι».

Η καταγγέλλουσα είπε ότι οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» «δεν ήξεραν κάτι γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς». Για τη συγγνώμη του παρουσιαστή είπε: «λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πώς επανόρθωσε εμπράκτως. Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου. Ζήτησε [κατ’ιδίαν συγγνώμη], αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...