849
|

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το έκανα, ζητώ συγγνώμη – οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν είχαν ιδέα

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 10:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2021, 13:02

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το έκανα, ζητώ συγγνώμη – οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν είχαν ιδέα

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 10:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2021, 13:02

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά τις αποκαλύψεις για την ενέργειά του να δημοσιοποιήσει ερωτικό βίντεο, εν είδει revenge porn προς την πρώην σύντροφό του, έκανε την Τρίτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ραδιοφωνικός παραγωγός και αποπεμφθείς πλέον από τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» εξαιτίας αυτής της πράξης του.

Με αυτή τη δήλωση ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για αυτή την ενέργειά του, ομολόγησε κατ’ αρχάς την απαράδεκτη πράξη του, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι τρεις άλλοι συνάδελφοί του στο «Ράδιο Αρβύλα», οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το τι είχε κάνει. Εν ολίγοις, επιβεβαιώνει ότι το έμαθαν μόλις τη Δευτέρα, όταν κυκλοφόρησε η είδηση στα social media.

«Εκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Εκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ηταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες», ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος σε γραπτή δήλωσή του προς την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», για να προσθέσει:

«Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως, χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

»Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως.

»Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση.

»Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν ήταν παρών στην εκπομπή –η καρέκλα στο πάνελ έμεινε άδεια.

Ο κ. Κανάκης ξεκίνησε την εκπομπή χωρίς να μπορεί να κρύψει τόσο τη θλίψη του όσο και την οργή του, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Οπως είπε:

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, όπου ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Υστερα από μια τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Μετά τον χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Επειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ηταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

Η περιπέτεια του θύματος 

Το θέμα πήρε βέβαια διαστάσεις. Πέρα από το φαιδρό της όλης πράξης, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπήρξε ένα προβεβλημένο δημόσιο πρόσωπο, μέλος μιας δημοφιλούς τηλεοπτικής παρέας.

Υπό αυτό το πρίσμα, στον ΑΝΤ1 βγήκε να μιλήσει την Τρίτη και ο Ηλίας Γκιώνης, ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση, η οποία και οδήγησε στην αποπομπή του κ. Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα».

Οπως είπε ο κ. Γκιώνης, μιλώντας επίσης στην εκπομπή «Το Πρωινό», η κοπέλα ήρθε σε επαφή μαζί του και αφού συναντήθηκαν και συζήτησαν, συμφώνησαν να γίνει από εκείνον η δημοσιοποίηση της υπόθεσης, που έχει ξεκινήσει από το 2016.

Ο κ. Γκιώνης είπε ότι το πρώτο βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές στιγμές της ίδιας και του κ. Παναγιωτόπουλου, ανέβηκε από εκείνον, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο Διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

Συνέχισε λέγοντας ότι «αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» και ότι «αφού του έκανε μήνυση η κοπέλα, εκείνος ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους».

Συνέχισε λέγοντας πως μετά από αυτό του έκανε και νέα καταγγελία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν τρεις μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο κ. Γκιώνης, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του κ. Παναγιωτόπουλου ώστε να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το Διαδίκτυο.

Οπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του κ. Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο Διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...