842
Ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» εξηγώντας τη θέση της εκπομπής για τον συνεργάτη τους | ΑΝΤ1/ WebTV

«Ράδιο Αρβύλα» για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Χυδαίο αυτό που έκανε, δεν γνωρίζαμε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 22:17
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2021, 23:42
Ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» εξηγώντας τη θέση της εκπομπής για τον συνεργάτη τους
|ΑΝΤ1/ WebTV

«Ράδιο Αρβύλα» για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Χυδαίο αυτό που έκανε, δεν γνωρίζαμε τίποτα

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 22:17
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 14/12/2021, 23:42

Χθες ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσει χωρίς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και προχώρησαν –με αρκετή αμηχανία- στο υλικό που είχαν ετοιμάσει. Σήμερα, οι συντελεστές έδωσαν περισσότερες εξηγήσεις για όσα συνέβησαν, επιμένοντας στο ότι δεν γνώριζαν για την υπόθεση του επί σειρά ετών στενού συνεργάτη τους,

Οι εναπομείναντες τρεις του «Ράδιο Αρβύλα», ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, εμφανίστηκαν την Τρίτη ντυμένοι στα μαύρα. Ισχυρίστηκαν ότι δεν γνώριζαν για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου, η οποία τον κατήγγειλε ότι δημοσίευσε βίντεο από προσωπικές στιγμές τους.

Οι τρεις παρουσιαστές ντυμένοι στα μαύρα

Υπήρχαν πάντως και σκέψεις να ακυρωθεί για σήμερα η εκπομπή, όπως είπε ο κ. Κανάκης, όπως είχαν αποφασίσει μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόποyλου και τα γεγονότα της Marfin.

«Βγήκαμε απόψε γιατί δεν θεωρούμε ότι συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Δεν γίνεται άμεσα να σε αφορά κάτι και εσύ να είσαι αλλού. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει πολλά, αλλά ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Αλλά σήμερα θα το κάνουμε», είπε ο κ. Κανάκης μιλώντας για σοκ που βιώνουν οι συντελεστές της εκπομπής. Πρόσθεσε πάντως ότι «δεν θέλει να φτάσουν και στο άλλο άκρο και να το ξεχειλώσουν και να γίνουν μέρος του μιντιακού πάρτι που έχει ήδη ξεκινήσει».

Όταν συνειδητοποιείς, είπε ακόμη, «ότι δεν είναι αστείο ή φάρσα, το σοκ είναι μεγαλύτερο. Με χαρά διαπίστωσα ότι κάποιοι μίλησαν για την ουσία αυτού του θέματος. Το θύμα αυτής της ιστορίας είναι η κοπέλα αυτή, όχι εμείς και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή».

Για όσα έκανε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Κανάκης τόνισε ότι «είναι χυδαίο όταν κάποιος παρεμβαίνει με αυτόν τον τρόπο στα προσωπικά σου».

«Δεν ξέραμε αυτή την κοπέλα, δεν γνωρίζαμε καμία από τις συντρόφους του Στάθη», συνέχισε και είπε ακόμη ότι θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί της και να τη βοηθήσουν: «Την άκουσα να λέει ότι νιώθει άσχημα. Δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Είμαστε εδώ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, το έχουμε και εμείς σαν ανάγκη. Θα ήθελα να μας έχεις βρει και να μας έχει πει τι έχει συμβεί. Όλο αυτό ας γίνει μια αφορμή για να γίνει μια συζήτηση και να μην βρεθεί κανείς σε παρόμοια θέση γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση».

Επανέλαβε ότι οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» δεν ήξεραν κάτι για την υπόθεση. «Δεν αρκεί ότι και ο ίδιος και η κοπέλα είπε ότι δεν γνωρίζαμε. Πιστεύουν ότι είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο ηθοποιοί, τόσο υποκριτές; Και αν υπάρχει έστω και ένας, μάλλον δεν είναι γονιός. Όταν είσαι γονιός και ακούς κάτι τέτοιο, σκέφτεσαι αμέσως τι θα έκανες για να το αντιμετωπίσεις. Είναι δυνατόν να ξέραμε ότι το έχει κάνει αυτό;», είπε σχετικά.

Και επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη!

Κατά τα άλλα, ο κ. Κανάκης θεώρησε πρέπον να επιτεθεί κατά του… Αδωνι Γεωργιάδη, επειδή ο τελευταίος υπενθύμισε την κριτική που είχε γίνει από τους «Ράδιο Αρβύλα» στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον μη έλεγχο του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη. Ο υπουργός είχε σταθεί στον ισχυρισμό της ομάδας της εκπομπής ότι δεν ήξερε το ποιόν του κ. Παναγιωτόπουλου, θυμίζοντας το τι έλεγαν για την κυρία Μενδώνη.

Ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι όταν ξέσπασε η υπόθεση του προφυλακισμένου θεατρικού σκηνοθέτη, ο κ. Κανάκης «έλεγε ότι “ακόμη και αν δεν γνώριζε όφειλε να γνωρίζει πριν τοποθετήσει κάποιον σε μία τέτοια θέση” και ότι αυτοί στην εκπομπή τους πριν προσλάβουν κάποιον τον ψάχνουν κλπ και μετά συνέχιζε με ύμνους στην ευθιξία που οι πολιτικοί δεν την γνωρίζουν ούτε καν σαν λέξη…

Σήμερα αποκάλυψε ο ίδιος ότι ο βασικός του συνεργάτης, το δεξί του χέρι στην εκπομπή του επί χρόνια, κατηγορείται από μία κυρία, για το ότι είχε ανεβάσει παρά την θέληση της ερωτικά βίντεο και φωτό προσωπικές της, σε πορνογραφικά σαιτς για να την εκδικηθεί προφανώς επειδή είχαν χωρίσει.

Ως προς τον κ. Κανάκη το μήνυμα είναι σαφές: καλό είναι στην ζωή να είμαστε πιο μετρημένοι στην κριτική μας προς τους άλλους διότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί κάτι κακό παρά την θέληση του και να τον εκθέσει ακόμη και ένας δικός του άνθρωπος. Άρα ηρεμία και σύνεση στην κριτική μας….από την κυρία Μενδώνη προφανώς οφείλει να ζητήσει ένα γενναίο δημόσιο συγγνώμη!»

Ο κεντρικός παρουσιαστής απάντησε καταγγέλλοντας τον κ. Γεωργιάδη για «συμψηφισμό», πρόσθεσε ότι η κυρία Μενδώνη έχει θεσμικό ρόλο ενώ αυτοί κάνουν σάτιρα (ξεχνώντας ότι την κάνουν από δημόσια συχνότητα) και μάλιστα τον εγκάλεσε επειδή η κυβέρνηση… επιτρέπει να λειτουργούν ιστότοποι όπως αυτός στον οποίο ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέβασε τα επίμαχα πορνογραφικά βίντεο!

Ο κ. Κανάκης είχε εμφανώς χάσει τον ειρμό του. Μπερδεύτηκε και έλεγε ότι υπόθεση Λιγνάδη ήταν πριν από χρόνια, ενώ συνέβη τον Φεβρουάριο του 2020 και αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «πρόεδρο της κυβέρνησης». Επίσης προφανώς αγνόησε τον τρόπο που λειτουργεί παγκοσμίως το Διαδίκτυο.

«Πώς επιτρέπετε, ως Πολιτεία, να υπάρχουν ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου και να λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο; Πώς γίνεται από το 2019 η κοπέλα να αγωνίζεται για δικαίωση και ακόμα να μην ξέρει αν θα δικαιωθεί;», αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...