337
Αλλαγή ζωής, αλλαγή... σωματοδομής για την 49χρονη Τζόις | Screenshot/Youtube

Απατημένη σύζυγος πολιτικού το ρίχνει στο… μπόντι-μπίλντινγκ

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 21:08
Αλλαγή ζωής, αλλαγή... σωματοδομής για την 49χρονη Τζόις
|Screenshot/Youtube

Απατημένη σύζυγος πολιτικού το ρίχνει στο… μπόντι-μπίλντινγκ

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 21:08

Λίγο πριν κλείσει τα 50 της χρόνια, η Νάταλι Τζόις είδε την ζωή της να γίνεται κομμάτια: ο επί 24 συναπτά έτη σύζυγος της (και αντιπρόεδρος της αυστραλιανής κυβέρνησης, Μπάρναμπι) την χώρισε για μια πολύ μικρότερη γυναίκα, ο γάμος της διαλύθηκε και εκείνη βρέθηκε… στα πατώματα.

Ωστόσο, παρόλο που ένιωσε απίστευτα προδομένη, δεν πτοήθηκε: το έριξε στο μπόντι-μπίλντιγκ και, ένα χρόνο μετά την χειρότερη χρονιά της ζωής της, όπως είπε, έκανε τα εντυπωσιακά αποκαλυπτήρια της «νέας Νάταλι».

Όπως σημειώνουν οι Times, η 49χρονη Τζόις, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο, κέρδισε δυο μετάλλια στην κατηγορία «Πρωτοεμφανιζόμενη» και «Μiss Fitness Μodel Μomma» στον σχετικό διαγωνισμό Σωματοδόμησης που διεξήχθη πριν μερικά 24ωρα στο Νιούκασλ, βόρεια του Σίδνεϊ.

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Woman’s Day, η κυρία Τζόις εξήγησε πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση, να ξεκινήσει μπόντι-μπίλντινγκ:

«Τον Ιούνιο του περασμένου έτους κοίταξα στον καθρέφτη και σκέφτηκα: “Δεν πρόκειται να αφήσω να εκτροχιαστώ λόγω της συμπεριφοράς κάποιου άλλου. Γι’ αυτό μπήκα στο τοπικό γυμναστήριο και δεν κοίταξα ξανά το παρελθόν. Και συνειδητοποίησα πως τελικά θέλω να αγωνίζομαι σε διαγωνισμούς σωματοδόμησης».

Όπως παραδέχεται, όταν ανακοίνωσε την απόφαση της στις τέσσερις κόρες της, αυτές «με κοίταξαν λες και είχα χάσει τα λογικά μου».

To ζευγάρι λίγο καιρό πριν από το διαζύγιο του (News Corp Australia)

Το ροζ σκάνδαλο με τους Τζόις συντάραξε την Αυστραλία στα τέλη του 2017 και τις αρχές του 2018, όταν αποκαλύφθηκε πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης όχι μόνο είχε εξωσυζυγική σχέση με την υπεύθυνη επικοινωνίας του, Βίκι Κάμπιον, αλλά επίσης η 33χρονη ήταν έγκυος με το παιδί του Τζόις.

Ο 50χρονος Μπάρναμπι, ένας άνθρωπος που πορευόταν με γνώμονα, όπως έλεγε, τις «οικογενειακές αξίες», αναγκάστηκε όχι μόνο να παραδεχτεί τα πάντα, αλλά και να πάρει γρήγορα-γρήγορα διαζύγιο από την Νάταλι.

Το καλοκαίρι η Κάμπιον θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του.

Ο Τζόις και η 33χρονη Κάμπιον (ΑΑΡ/Herald-Sun)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...