618
Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε ότι έχει ανάγκη από έναν ερωτικό σύντροφο | EPA/ETIENNE LAURENT

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει μόνη και «διαθέσιμη» για ραντεβού

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 16:24
Η Σαρλίζ Θερόν αποκάλυψε ότι έχει ανάγκη από έναν ερωτικό σύντροφο
|EPA/ETIENNE LAURENT

Η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει μόνη και «διαθέσιμη» για ραντεβού

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2019, 16:24

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Αν μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, η Σαρλίζ Θερόν, δηλώνει αποστομωτικά ότι δεν μπορεί να βρει ερωτικό σύντροφο και πως είναι πανέτοιμη και «σοκαριστικά διαθέσιμη» για να ξαναμπεί στο παιχνίδι του φλερτ και των ραντεβού, τι ελπίδες μπορούν να έχουν όλες οι κοινές θνητές αυτού του κόσμου;

Μιλώντας στην κάμερα του ΕΤ Canada για τον ρόλο της στην ταινία «Long Shot», η 43χρονη ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, κάνοντας μία ήδη πολυσυζητημένη δήλωση, καθώς είπε ότι ανυπομονεί για κάποιον που θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

xx Photographer: @zoeygrossman Stylist: @lesliefremar Makeup: @kateleemakeup Hair: @enzoangileri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlize Theron (@charlizeafrica) στις

Οπως αναφέρει το ET Canada, στην ταινία μπορεί για άλλη μία φορά η Θερόν να υποδύεται μία ποθητή γυναίκα που τη διεκδικεί ο συμπρωταγωνιστής της, στην πραγματικότητα όμως, βρίσκεται τόσον καιρό εκτός της αρένας του φλερτ, που έρχονται στιγμές με την ίδια να αμφιβάλλει για τη γοητεία της.

Η Σαρλίζ Θερόν σε σκηνή με τον ερωτοχτυπημένο μαζί της Σεθ Ρόγκεν, στην ταινία «Long Shot» (Good Universe)

«Επί της ουσίας είμαι μόνη εδώ και δέκα χρόνια. Κάποιος πρέπει επιτέλους να βρει τα κότσια και να ξεχωρίσει από το πλήθος. Είμαι σοκαριστικά διαθέσιμη» είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία μακροχρόνια σχέση της Θερόν ήταν με τον ηθοποιό Στιούαρτ Τάουσεντ. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Trapped» το 2002 και χώρισαν το 2010. Στη συνέχεια, είχε δεσμό με τον Σον Πεν από τον Δεκέμβριο του 2013 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους την επόμενη χρονιά, τελικά όμως, χώρισαν το 2015.

Η 43χρονη σταρ, δηλώνοντας πως είναι μόνη της εδώ και δέκα χρόνια, προφανώς αφήνει να εννοηθεί πως με τον Πεν, δεν ένιωσε ποτέ πως είναι ασφαλής μέσα στη σχέση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...