383
Συνθήματα στη σχολή του 44χρονου στην Ηλιούπολη | INTIMENEWS

Ανοίγουν στόματα για τον 44χρονο προπονητή ταε κβον ντο – θέμα χρόνου η δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2023, 10:24
Συνθήματα στη σχολή του 44χρονου στην Ηλιούπολη
|INTIMENEWS

Ανοίγουν στόματα για τον 44χρονο προπονητή ταε κβον ντο – θέμα χρόνου η δημοσιοποίηση των στοιχείων του

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2023, 10:24

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τις επόμενες ημέρες –με σχετική εισαγγελική εντολή– τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου δασκάλου ταε κβον ντο ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια φέρεται να βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

Από το 2009 μέχρι το 2020 ο 44χρονος φέρεται να έχει βιάσει τουλάχιστον πέντε κορίτσια, ηλικίας από 12 έως 16 ετών.

Πέρα από τις πέντε καταγγέλλουσες, οι αστυνομικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλες αθλήτριες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον προπονητή τους και μέχρι σήμερα φοβούνταν να μιλήσουν.

Πατέρας ενός αγοριού έξι ετών, ο 44χρονος είχε αναπτύξει διάφορους τρόπους για να κερδίζει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών και των οικογενειών τους, ενώ φέρεται να είχε διαμορφώσει τον ημιώροφο της σχολής του σε… γκαρσονιέρα, όπου και παγίδευε τα θύματά του.

«Ούτε μου είχε αναφέρει κάτι το παιδί μου και μάλιστα ήταν πολύ καλός επαγγελματίας. Υπήρχε στον επάνω όροφο ένας χώρος σαν σπίτι. Βέβαια, το παιδί μου δεν ανέβαινε γιατί τον έφερνα ντυμένο και τον έπαιρνα. Δίπλα ήταν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, ξέρω ότι ανέβαιναν όσα παιδιά ήθελαν και ξεντύνονταν, έκαναν το μπάνιο τους, άφηναν τα πράγματά τους. Είχε γραφείο εκεί και ξέρω πως τα τελευταία χρόνια είχε διαμορφώσει κάτι σαν σπίτι και έμενε σίγουρα εδώ κάποιες φορές», περιέγραψε μια γειτόνισσα, το παιδί της οποίας πήγαινε στη σχολή ταε κβον ντο.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει πλέον βαριές κατηγορίες καθώς συνελήφθη για βιασμούς κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και πλήθος ακόμα αδικημάτων, όπως κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Σε δηλώσεις του στο Mega, o υπεύθυνος επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο, Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης, μίλησε για έναν προπονητή με έναν μικρομεσαίο σύλλογο, που προερχόταν από τον χώρο ως αθλητής, με αρκετές μάλιστα επιτυχίες.

Τον τελευταίο καιρό, όμως, είχε χάσει πάνω από τα μισά παιδιά στον σύλλογό του:

«Στον σύλλογό του είχε αρκετά παιδιά, περίπου 200-250, αλλά τον τελευταίο καιρό, όπως μαθαίνουμε, δεν είχαν μείνει ούτε τα μισά στον σύλλογό του. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν συμμετείχε σε αγώνες της ελληνικής ομοσπονδίας Ταε Κβον Ντο, γιατί δεν μπορούσε να μαζέψει τα χαρτιά του, έτσι ώστε να μπει στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο προπονητή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...