354
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης στην ψηφιακή εκδοχή του «Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς» | YouTube

Ανατροπή και πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου για το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς»!

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 17:14
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης στην ψηφιακή εκδοχή του «Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς»
|YouTube

Ανατροπή και πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου για το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς»!

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 17:14

Σίριαλ είχε γίνει η… επιστροφή ή όχι του σίριαλ «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς». Πριν από λίγο καιρό, ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος είχε ανεβάσει στο Instagram ένα teaser που υπονοούσε ότι το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι Δήμητρα Παπαδοπούλου – Θοδωρής Αθερίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο.

Ακολούθησε μία δήλωση-διάψευση του Αθερίδη στην πρωινή εκπομπή του Star, με τον ίδιο να λέει ότι δεν επιστρέφει η σειρά, ότι πρόκειται για ένα πρότζεκτ στο πλαίσιο προώθησης μίας εταιρείας και ότι είναι σημαντικό «να μάθουμε να αποχαιρετάμε κάτι που έχει ολοκληρωθεί».

Και τώρα, έφτασε μία νέα ανακοίνωση, που αποκαλύπτει ότι ναι μεν η σειρά επιστρέφει, αλλά σε μία πιο υβριδική, ψηφιακή μορφή. Οπως αποδείχτηκε λοιπόν, τα χαρτιά του μάρκετινγκ παίχτηκαν με αρκετή επιτυχία, αν και προκάλεσαν αρκετή σύγχυση σχετικά με το τι ισχύει και τι όχι.

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στην ελληνική τηλεόραση, η σειρά «Σ ‘αγαπώ – Μ’ αγαπάς» κάνει μία εναλλακτική πρεμιέρα στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 με διπλό επεισόδιο («Ζήλεια» και «Ευτυχώς που δεν έγινα μάνα»), ενώ κάθε Πέμπτη, θα διατίθεται ένα νέο επεισόδιο της σειράς.

Προσαρμοσμένη στα νέα digital δεδομένα, η σειρά επιστρέφει με νέο κύκλο, δέκα -μικρότερης διάρκειας- διαδικτυακών επεισοδίων. Παράλληλα, η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη για προβολή σε μικρότερες οθόνες, όπως είναι αυτές των φορητών συσκευών.

Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας σχεδόν ακαριαία την αγάπη του κοινού.

Το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία και συμπρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Γραμματόπουλος, τη σκηνογραφία ο Γιώργος Γεωργίου, τη διεύθυνση φωτογραφίας ο Ντίνος Μαχαίρας και την επιμέλεια παραγωγής η Digital Minds.

Αγνωστο παραμένει με ποιο σκεπτικό ο Αθερίδης είχε τόσο κατηγορηματικά διαψεύσει την επιστροφή. Ηταν άραγε στο πλαίσιο ενός καλοστημένου διαφημιστικού τρικ, ή μήπως και ο ίδιος, ως λάτρης πιο ρομαντικών και πιο αναλογικών εποχών, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ είναι συγγενικό, αλλά όχι ταυτόσημο με τη δουλειά του τότε;

Οπως και να ‘χει, υπάρχουν πολλοί τηλεθεατές-viewers, που ανυπομονούν να δουν τις νέες περιπέτειες ενός χαριτωμένα αταίριαστου ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...