365
Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγραψαν τηλεοπτική ιστορία με το σίριαλ «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς» | Mega

Τελικά, δεν επιστρέφει το «Σ’αγαπώ-μ’αγαπάς»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 12:14
Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου έγραψαν τηλεοπτική ιστορία με το σίριαλ «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς»
|Mega

Τελικά, δεν επιστρέφει το «Σ’αγαπώ-μ’αγαπάς»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2019, 12:14

Οταν ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα teaser βίντεο με τα πρόσωπα των Θοδωρή Αθερίδη και Δήμητρας Παπαδοπούλου, το logo και τη χαρακτηριστική μουσικούλα από τη δημοφιλέστατη σειρά «Σ’αγαπώ-μ’αγαπάς» και τη λέξη «Επιστρέφει…», δεν θέλει και πολύ για να πέσεις στην παγίδα.

Την περασμένη Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, η «είδηση» ότι επιστρέφει η σειρά που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στο Mega, από το 2000 ως το 2002, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και όλοι άρχισαν να θυμούνται ατάκες από το σίριαλ, με κορυφαία όλων, το ρητορικό ερώτημα της Δήμητρας προς τον σύντροφό της Θοδωρή: «Θοδωρή; Εγώ, πότε θα γίνω μάνα;».

Οι φήμες ήθελαν τη σειρά να επιστρέφει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, που θα προβάλλονταν πλέον, μέσω YouTube. Τις φήμες ήρθε να διαψεύσει ο ίδιος ο Αθερίδης, με συνέντευξή του σήμερα Δευτέρα 4 φεβρουαρίου 2019 στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου-Κου»: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν επιστρέφει το σίριαλ με νέα επεισόδια. Ο Πέτρος Μπούτος έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ως προωθητική κίνηση μίας συγκεκριμένης εταιρείας. Χρειάζεται να έχουμε τη γενναιότητα να παραδεχόμαστε ότι κάτι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το επαναφέρουμε. Η μοναδική περίπτωση που θα δεχόμουν να εμπλακώ ξανά σε κάτι τέτοιο, είναι αν μου το ζητούσε η Δήμητρα. Αν μου το ζητούσε, θα ήμουν δίπλα της».

View this post on Instagram

A post shared by Petros Boutos (@boutosp) on

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι, είχε τέτοια χημεία και τέτοια απήχηση στο κοινό, που μέχρι σήμερα, διαφημίζει ως ντουέτο διάφορα προϊόντα και εταιρείες, μέσα από ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ, με σήμα-κατατεθέν την απολαυστική του κόντρα που είχε κάνει το «Σ’αγαπώ-μ’αγαπάς» τόσο αγαπημένο.

Και κάπως έτσι, ο Θοδωρής Αθερίδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αποδεικνύοντας ότι τα «comeback» δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Φυσικά, μας έχει ανοίξει η όρεξη για τέτοιου είδους επανασυνδέσεις, ύστερα από την είδηση ότι ο ΣΚΑΪ θα προβάλλει τα νέα επεισόδια του «Λόγω Τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, είκοσι χρόνια μετά.

Το γεγονός ότι το Mega δεν υπάρχει πια στους δέκτες μας, εντείνει όλη αυτή τη νοσταλγία. Αλλωστε, αντίστοιχα πράγματα, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Εδώ και αρκετό καιρό, έχουν ξαναέρθει στο προσκήνιο συζητήσεις για το αν θα ξαναδούμε μαζί τα θρυλικά «Φιλαράκια» (Friends), Μόνικα, Ρος, Ρέιτσελ, Τζόι, Φίμπι και Τσάντλερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...