226
|

Αγριο γιουχάισμα σε Κοντονή, Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 15:32

Αγριο γιουχάισμα σε Κοντονή, Τζάκρη στα Γιαννιτσά

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 15:32

Στόχος άγριων αποδοκιμασιών έγιναν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατά την επίσκεψή τους στα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που δυο τους αποχωρούσαν από κτίριο της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου Γιαννιτσών, συγκεντρώθηκε κόσμος στους γύρω δρόμους και άρχισε να τους  γιουχάρει, αποκαλώντας τους προδότες για τη συμφωνία που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

Γρήγορα γρήγορα η κυρία Τζάκρη μπήκε στο αυτοκίνητο με τον συνοδό ασφαλείας της και απομακρύνθηκε από το σημείο.

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά», σχολίασε λίγο αργότερα για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής. «…Είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε ο ισχυρισμός του ότι σε  άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων»  που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, «υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας». Η παρουσία τους, σημείωσε ο υπουργός, μαρτυρά τη«μεγάλη ταραχή» στην οποία «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Οι αποδοκιμασίες κατά βουλευτών της συμπολίτευσης αλλά και υπουργών έχουν πάρει διαστάσεις αν αναλογιστεί κανείς ότι τη Δευτέρα στόχος αποδοκιμασιών ήταν και η προερχόμενη από τους Ανεξάρτητους Ελληνες υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στα Χανιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...