253
Η υπουργός Τουρισμού απορεί για τις αποδοκιμασίες αφού όπως εξηγεί οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τη συμφωνία | INTIMEnews

Δεν άντεξε τις αποδοκιμασίες η Κουντουρά: «Μα θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία!»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 11:54
Η υπουργός Τουρισμού απορεί για τις αποδοκιμασίες αφού όπως εξηγεί οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τη συμφωνία
|INTIMEnews

Δεν άντεξε τις αποδοκιμασίες η Κουντουρά: «Μα θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία!»

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 11:54

Οσο μεγαλώνει το κύμα αποδοκιμασίας για την επιεικώς επαμφοτερίζουσα στάση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη συγκυβέρνηση (σ.σ. στηρίζω Τσίπρα, καταψηφίζω τη συμφωνία του για το Σκοπιανό) τόσο πιο «δύσκολες» γίνονται οι δημόσιες εμφανίσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος.

Και ενώ το συγκυβερνών κόμμα φυλλορροεί, χάνοντας όχι μόνο στελέχη πρώτης γραμμής αλλά και τοπικά στελέχη που βρίσκονταν στη βάση της κομματικής οργάνωσης, τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα των ΑΝΕΛ γίνονται ήδη αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών.

Ενδεικτική ήταν η εμπειρία της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά τη Δευτέρα έξω από τα καινούρια γραφεία του κόμματος στο κέντρο των Χανίων, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πλήθος διαδηλωτών που την αποδοκίμασαν εντόνως, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Σε δηλώσεις της στο Ράδιο Κρήτη η κυρία Κουντουρά προσπαθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για μειοψηφίες ακραίων, ενώ τα έβαλε με τη Νέα Δημοκρατία υποστηρίζοντας γενικόλογα ότι υπάρχει σχεδιασμός να βληθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με πρόσχημα τη στάση τους έναντι του μείζονος κυβερνητικού εταίρου.

«Εμείς θα την καταψηφίσουμε τη συμφωνία. Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;» ανέφερε απηυδισμένη από τις διαμαρτυρίες σε βάρος της η υπουργός.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην διαστρεβλώνουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα, να λέμε στον ελληνικό λαό ακριβώς αυτό που συμβαίνει … και μπορώ να σας πω ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είμαστε σταθεροί στις θέσεις και αρχές μας και το έχουμε επαναλάβει πάρα πολλές φορές. Όταν και εφόσον έλθει στη Βουλή των Ελλήνων, αν έλθει στη Βουλή των Ελλήνων εμείς θα καταψηφίσουμε. Και επαναλαμβάνω άλλη μια φορά να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα το ψηφίσουν», θέλησε να υπογραμίσει η Ελενα Κουντουρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...