246
Ποινικό ζήτημα αν ο Τσίπρας δεν έχει δηλώσει τις διακοπές του στο «πόθεν έσχες», λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης | Youtube

Αδωνις: Παράνομες οι διακοπές του Τσίπρα στη θαλαμηγό Παναγόπουλου αν δεν δηλώθηκαν στο «πόθεν έσχες»

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:02
Ποινικό ζήτημα αν ο Τσίπρας δεν έχει δηλώσει τις διακοπές του στο «πόθεν έσχες», λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης
|Youtube

Αδωνις: Παράνομες οι διακοπές του Τσίπρα στη θαλαμηγό Παναγόπουλου αν δεν δηλώθηκαν στο «πόθεν έσχες»

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 12:02

Ακόμα και ποινικά κολάσιμη ενέργεια μπορεί να αποδειχθεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να περάσει τις διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου, αν δεν έχει δηλωθεί με ακρίβεια στο «πόθεν έσχες» του.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, δεν δικαιούται να λαμβάνει αδήλωτα δώρα ή παραχωρήσεις αξίας άνω των 200 ευρώ. Και το ερώτημα είναι αν το σκάφος παραχωρήθηκε και με τι αντάλλαγμα.

Οι διακοπές του ήταν παράνομες εάν δεν καταγράφηκαν στο «πόθεν έσχες», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και ακολούθως εκτίμησε ότι η μίσθωση μίας τέτοιας θαλαμηγού για επτά ημέρες (όσες δηλ. πέρασε στο Ιόνιο με τη θαλαμηγό «Odyssey» ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2018) θα κόστιζε τουλάχιστον 100.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι Πρωθυπουργός έχει καταθέσει ψευδές «πόθεν έσχες», εάν δεν το έχει περιλάβει ως τεκμαρτό στην δήλωση της περιουσίας του.

«Υπάρχει μεγάλο ζήτημα, ποινικό», εάν το ταξίδι δεν είναι δηλωμένο, επέμεινε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να προσθέσει πως αν προκύψουν ανακρίβειες στο «πόθεν έσχες» του Πρωθυπουργού, θα πρόκειται για «ποινικά κολάσιμη» ενέργεια που πρέπει να ελεγχθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του κ. Τσίπρα υποκριτική και ηθικά κολάσιμη, αφού την ώρα που ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυε στις ομιλίες του μύδρους κατά των οικονομικών ελίτ, έκανε διακοπές στη θαλαμηγό εφοπλιστή. Εκτός και αν, όπως χαρακτηριστικά παρατήρησε, το «Odyssey» είναι «αριστερή θαλαμηγός» του λαού…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...