399
«Θα πετύχουμε εκεί που απέτυχαν οι άλλοι» έγραφε σε παλαιότερο πρωτοσέλιδό της η «Εφ.Συν» φιλοξενώντας συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Προφανώς δεν εννοούσε τις διακοπές σε θαλαμηγό | «Εφημερίδα των Συντακτών»

Λάθος βιασύνης ή επιμονή; Η «Εφ.Συν.» αμφισβητεί ακόμη τις φωτογραφίες του Τσίπρα στο κότερο!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 11:23
«Θα πετύχουμε εκεί που απέτυχαν οι άλλοι» έγραφε σε παλαιότερο πρωτοσέλιδό της η «Εφ.Συν» φιλοξενώντας συνέντευξη του Πρωθυπουργού. Προφανώς δεν εννοούσε τις διακοπές σε θαλαμηγό
|«Εφημερίδα των Συντακτών»

Λάθος βιασύνης ή επιμονή; Η «Εφ.Συν.» αμφισβητεί ακόμη τις φωτογραφίες του Τσίπρα στο κότερο!

Protagon Team Protagon Team 7 Μαΐου 2019, 11:23

Η Κατερίνα Παναγοπούλου επιβεβαίωσε από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην πολυτελή θαλαμηγό «Odyssey», το καλοκαίρι του 2018, και ταυτόχρονα την γνησιότητα των σχετικών φωτογραφιών που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. «Είναι όντως ο Τσίπρας στις φωτογραφίες;» ήταν το ερώτημα που κυριάρχησε για περίπου τρία 24ωρα και τελικά η απάντηση ήρθε από την ίδια την οικοδέσποινα του Πρωθυπουργού.

Κάποιοι όμως φαίνεται να επιμένουν να το αμφισβητούν, όπως για παράδειγμα η φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία στη στήλη «πολιτικά παρασκήνια» του σημερινού της φύλλου επιχειρεί να πείσει ότι ναι μεν είναι ο Πρωθυπουργός στις επίμαχες φωτογραφίες, αλλά δεν φιλοξενήθηκε στο σκάφος της εφοπλιστικής οικογένειας. «Νοίκιασε ένα σκάφος και πήγε ινκόγκνιτο διακοπές με την οικογένειά του», υποστηρίζει, και «αυτά περί θαλαμηγού είναι τουλάχιστον άξεστος λαϊκισμός»

« Αν, ξαναλέμε αν, οι φωτογραφίες είναι αληθινές», γράφει ο συντάκτης με την υπογραφή «ΝΟ.ΡΑ»,  επιμένοντας να αμφισβητεί τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

«Είπαμε να γίνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ στο ΣΚΑΪ, αλλά ο λαϊκισμός έχει και τα όριά του. Εκτός αν είναι σαν τη βλακεία, ακατανίκητος», καταλήγει αιχμηρά για τους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ανίκητη όπως φαίνεται, είναι η βιασύνη της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας που παρά την επιβεβαίωση Παναγοπούλου, δεν αφαίρεσε το σχετικό σχόλιο – απάντηση στους επικριτές του Αλέξη Τσίπρα και το διατήρησε απαράλλακτο στις σελίδες της, παράλληλα με την ίδια τη δήλωση της κυρίας Παναγοπούλου!

Λάθος επί του πιεστηρίου ή τυφλή επιμονή; Ο,τι και αν ισχύει, το τελικό αποτέλεσμα είναι επιεικώς ατυχές.

Στη σελίδα 8 του σημερινού της φύλλου, στην στήλη «Πολιτικά Παρασκήνια» και με την υπογραφή «ΝΟ.ΡΑ.» η Εφ.Συν. γράφει τα εξής: «Βρήκαν (λέει), ένα χρόνο μετά (!), φωτογραφίες – ντοκουμέντα (;;;), με τον πρωθυπουργό σε γιοτ εφοπλιστή (;) και ξεκίνησαν Πορτοσάλτε και Άδωνις ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού.

»Αν, ξαναλέμε αν, οι φωτογραφίες είναι αληθινές και αν, ξαναλέμε αν, σε αυτές φαίνεται πράγματι ο Α. Τσίπρας με τον γιο του, το ενδεχόμενο να πήρε την οικογένειά του ινκόγκνιτο, να νοίκιασε ένα σκάφος (αυτά περί «θαλαμηγού» είναι τουλάχιστον άξεστος λαϊκισμός) και να έκανε διακοπές μαζί τους, το αποκλείουμε; Και αν, λέμε αν, ισχύει αυτό, πού είναι το μεμπτό; Έλεος πια! Είπαμε να γίνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ της Ν.Δ. στο ΣΚΑΪ, αλλά ο λαϊκισμός έχει και τα όριά του. Εκτός αν είναι σαν τη βλακεία, ακατανίκητος».

Μερικές σελίδες πριν, στη σελ. 4 φιγουράρει το κομμάτι με τίτλο «Απάντηση Παναγοπούλου για τις φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...