250
Στιγμιότυπα από τα ξέφρενα -και χωρίς καμία λογική- πάρτι κατέκλυσαν τα social media και μεταδόθηκαν από τα κανάλια | YouTube/ΣΚΑΙ

Αδιόρθωτοι! Εκαναν πάρτι σε κλαμπ πριν από το μίνι lockdown

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2020, 10:04
Στιγμιότυπα από τα ξέφρενα -και χωρίς καμία λογική- πάρτι κατέκλυσαν τα social media και μεταδόθηκαν από τα κανάλια
|YouTube/ΣΚΑΙ

Αδιόρθωτοι! Εκαναν πάρτι σε κλαμπ πριν από το μίνι lockdown

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2020, 10:04

«Oποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Οποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είσπραξη της τελευταίας ημέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους». Αυτό έλεγε το νωρίς το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Λίγες ώρες αργότερα, κάποιοι δεν είχαν πρόβλημα να τον αγνοήσουν επιδεικτιικά.

Το φαινόμενο της μαζικής διασκέδασης, χωρίς να ενδιαφέρονται οι πελάτες και οι επιχειρηματίες να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό ή για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό στο οικογενειακό περιβάλλον τους, έκανε την εμφάνισή του και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ολα αυτά λίγες ώρες πριν τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα με το κλείσιμο χώρων διασκέδασης από νωρίς και την απαγόρευση κυκλοφορίας, για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Στην Πάτρα, όπως ανέφερε η τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, διοργανώθηκε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου με δεκάδες άτομα, δυνατή μουσική και… αδιαφορία για τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Δεν δίστασαν μάλιστα οι παριστάμενοι να ανεβάσουν τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι εικόνες εξόργισαν άλλους καταστηματάρχες του κλάδου για το ότι κάποιοι τηρούν τα μέτρα και άλλοι τα αγνοούν επιδεικτικά.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και σε κλαμπ στην Αθήνα, όπου μεγάλο κλαμπ ήταν ασφυκτικά γεμάτο στις 23:30 της Κυριακής, ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Το φαινόμενο της «μετανάστευσης» για τη διασκέδαση παρατηρήθηκε και στη Θεσσαλία, όπου, όπως ανέφερε το Mega, πολλοί Λαρισαίοι κατέβηκαν προς τον Βόλο για να περάσουν μερικές ώρες σε νυχτερινό κέντρο.

Μια κίνηση επικίνδυνη για τη διασπορά του ιού, καθώς η Λάρισα είναι στο «κόκκινο», ενώ ο Βόλος είναι (ακόμη) σε συγκριτικά καλύτερη θέση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...