201
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Κατσίκης θεωρεί την ομοφυλοφιλία κολλητική – «Σε επηρεάζει το περιβάλλον σου»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 10:07
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Κατσίκης θεωρεί την ομοφυλοφιλία κολλητική – «Σε επηρεάζει το περιβάλλον σου»

Protagon Team Protagon Team 9 Μαΐου 2018, 10:07

Επιμένει σε όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης για την αναδοχή από τα ομόφυλα ζευγάρια ενώ επανέρχεται με τις δικές του θεωρίες για το πώς γίνεται κανένας ομοφυλόφιλος.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη στον ΑΝΤ1 o κ. Κατσίκης είπε ότι δεν πρέπει να δοθεί σε ομοφυλόφιλους η δυνατότητα να γίνουν ανάδοχοι γονείς γιατί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά με άλλους τρόπους αλλά δεν το κάνουν από επιλογή

«Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία και όχι στην διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε μάλιστα ότι σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται κανένας ομοφυλόφιλος και λόγω επιρροής από το περιβάλλον του.

Την Τρίτη, κατά την αγόρευσή του στη Βουλή όπου συζητούνταν το νομοσχέδιο που προβλέπει την αναδοχή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία.

Είχε ισχυριστεί ακόμη ότι «τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα».

Το νομοσχέδιο για υιοθεσίες και αναδοχές θα τεθεί σε ψηφοφορία σήμερα Τετάρτη στις 14:00.

Τουλάχιστον πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να αντιδρούν και πιθανόν να απόσχουν, ανέφερε ο ΣΚΑΙ: η Γεωργία Γεννιά, ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο Θεόδωρος Παραστατίδης, ο Γιάννης Καραγιάννης και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...