308
Ο Κώστας Κατσίκης σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή. Τώρα παρομοίασε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία! | Alexandros Michailidis / SOOC

Να χαίρεται τον Κατσίκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Ομοφυλοφυλία, σαν να λέμε παιδοφιλία!

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2018, 16:23
Ο Κώστας Κατσίκης σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή. Τώρα παρομοίασε την ομοφυλοφιλία με την παιδοφιλία!
|Alexandros Michailidis / SOOC

Να χαίρεται τον Κατσίκη ο ΣΥΡΙΖΑ: Ομοφυλοφυλία, σαν να λέμε παιδοφιλία!

Protagon Team Protagon Team 8 Μαΐου 2018, 16:23

Κάθετα αντίθετος με τη δυνατότητα αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, εμφανίστηκε από το βήμα της Βουλής ο γνωστός για τα ομοφοβικά του παραληρήματα, βουλευτής των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Κατσίκης, κάνοντας λόγο -με αφορμή την επίχαχη διάταξη (άρθρο 8)-  για «λογική παράνοιας» και αποκαλώντας ξανά «σεξουαλικά παρεκτρεπομένους» τους ομοφυλόφιλους.

Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής του Πάνου Καμμένου έφθασε στο σημείο να εξισώσει του ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το πού κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;»

Θέλοντας μάλιστα να προλάβει τυχόν επικριτές της συγκεκριμένης διατύπωσής του, ο κ. Κατσίκης διεμήνυσε: «Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε -γιατί θα μας τρολάρουν, θα μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές- ότι είναι όνειδος. Αμφισβητώ την καλή πρόθεσή τους…».

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να γίνουν ανάδοχοι… Η ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών απαιτεί πρωτίστως διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους… Η οικογένεια δεν είναι λέξεις σε καρκινική επιγραφή για να διαβάζεται η έννοια του πατέρα και της μητέρας με ελαφρότητα…» επέμεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και, θέλοντας να εμφανιστεί ως προστάτης των παιδιών που «κινδυνεύουν» να βρεθούν σε ένα σπίτι με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες, συμπλήρωσε:

«Τα παιδιά αυτά δεν θα μεγαλώσουν εδώ μέσα προστατευμένα από προοδευτικά μυαλά, αλλά εκεί έξω, φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα».

Στα αξιοσημείωτα, ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας Κατσίκη δεν ακούστηκε ούτε υποψία αντίδρασης από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντες στη συζήτηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...