151
Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας | Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για δέσμευση των λογαριασμών του ζεύγους Στουρνάρα

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 12:05
Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας
|Intimenews/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για δέσμευση των λογαριασμών του ζεύγους Στουρνάρα

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2018, 12:05

Διαψεύδονται οι πληροφορίες για δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του.

Στενός συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ερωτηθείς από το ΑΠΕ – ΜΠΕ σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές Αρχές έχουν μπλοκάρει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του διοικητή της ΤτΕ, διέψευσε κατηγορηματικά στις σχετικές πληροφορίες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι «πρόκειται για ευσεβείς πόθους των… γνωστών αγνώστων, που χρησιμοποιούν ως γραφείο τύπου τον γνωστό ακροδεξιό και αναξιόπιστο δημοσιογράφο».

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν σε ιστοσελίδες λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης απέδιδαν τις πληροφορίες σε δικαστικούς κύκλους εμπλέκοντας το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) μετά από παραγγελία της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού.

Την ψευδή είδηση περί δέσμευσης λογαριασμών του ζεύγους Στουρνάρα είχε σπεύσει να σχολιάσει αργά την Τρίτη σε τηλεοπτικό πάνελ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας, λέγοντας ότι ο κ. Στουρνάρας «δεν θα μπορεί να σταθεί πλέον».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...