180
|

Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2018, 08:26

Πολάκης: Νοσταλγοί της χούντας έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 22 Ιανουαρίου 2018, 08:26

Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησε μαντινάδες και ήταν όσο προσεκτικός μπορούσε. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιστράτευσε και πάλι το αγαπημένο του Facebook για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα, αλλά αυτή τη φορά έκανε μια μία μακροσκελή ανάρτηση, προκειμένου να υποβαθμίσει το συλλαλητήριο που έγινε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στο όνομα της ΠΓΔΜ – μια απόδειξη της αμηχανίας που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο κ. Πολάκης παραδέχθηκε ότι ο κόσμος που κατέβηκε στον Λευκό Πύργο άγγιξε τις 100.000, ωστόσο έκανε τη σύγκριση με τα συλλαλητήρια του 1992 σημειώνοντας ότι τότε είχαν συγκεντρωθεί κοντά στους 500.000 πολίτες.

Στη συνέχεια, δέχθηκε ότι συμμετείχε και κόσμος που δεν εκφραζόταν από την ακροδεξιά, όμως επισήμανε ότι τον τόνο του συλλαλητηρίου έδωσαν «νοσταλγοί της χούντας ,τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος ,οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησιάς με Άνθιμους και Αμβρόσιους»

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη στάση της, και επισήμανε ότι η κυβέρνηση «θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντας της χώρας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...