371
Η Μεγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι | REUTERS/Mark Blinch/File Photo

Την άνοιξη ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 12:33
Η Μεγκαν Μάρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
|REUTERS/Mark Blinch/File Photo

Την άνοιξη ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 12:33

Ενας εργένης λιγότερος για την βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα και του Καρόλου, πρόκειται να παντρευτεί την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ την προσεχή άνοιξη, σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Την ανακοίνωση έκανε ο βασιλικός οίκος τη Δευτέρα ενώ αποκάλυψε ότι ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε στις αρχές του Νοεμβρίου.

DPoabTtXUAAz7M2Ο Χάρι είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο της Αγγλίας, μετά τον πατέρα του, τον αδελφό του Γουίλιαμ και τα δύο ανίψια του, τον Τζορτζ και τη Σαρλότ.

Σε λίγους μήνες θα είναι έκτος, μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Στη δήλωση ο Χάρι ανακοινώνει ακόμη ότι έχει ενημερώσει τη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ Β’ όπως και ότι έχει λάβει την ευλογία των γονέων της μέλλουσας νύφης.

Ο αδελφός του Γουίλιαμ έσπευσε και αυτός να καλωσορίσει την ανακοίνωση.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι bookmakers ήταν σε αναμονή ανακοινώσεων για έναν νέο βασιλικό γάμο το 2018 ενώ η φημολογία για την επισημοποίηση του δεσμού έγινε πρώτο θέμα στα social media και τα βρετανικά μέσα.

Ο 33χρονος πρίγκιπας είναι ζευγάρι με την 36χρονη ηθοποιό της τηλεοπτικής σειράς «Suits» από τον Μάιο του 2016, ωστόσο η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε μόλις πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Σεπτέμβριο στους φιλανθρωπικούς χαρακτήρα Invictus Games.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair τον ίδιο μήνα η Μαρκλ αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον πρίγκιπα Χάρι από το καλοκαίρι του 2016.

TELEMMGLPICT000139337610_trans_NvBQzQNjv4Bqe9m4YDa-pIVLvJE30aTrFGJ1fFG_wXwNjs_Hfaiv_UI

Οι γνώστες του βασιλικού ρεπορτάζ παρέθεταν σειρά από ενδείξεις από τις οποίες προκύπτει ότι η Μέγκαν ετοιμαζόταν για μόνιμη εγκατάσταση στη Βρετανία, ένα είδος προετοιμασίας για τον γάμο. Η ηθοποιός φέρεται να έφερε από τις ΗΠΑ τα δύο της κατοικίδια, ένα μπίγκλ και ένα λαμπραντόρ, ενώ ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρούσε από το καστ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μαρκλ θα γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που «μπαίνει» στη βασιλική οικογένεια από το μακρινό -και επώδυνο για τη βρετανική μοναρχία- 1935.

Τότε η περιβόητη (ως διαζευγμένη) Ουάλις Σίμσον παντρεύτηκε με τον Εδουάρδο Η’ – είχε πρώτα απαρνηθεί τον θρόνο για χάρη της, παραχωρώντας τον στον Γεώργιο Στ’, προπάππου του Χάρι και πατέρα της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...