444
O Αλέκος Φλαμπουράρης με τον υιό Παππά. Τώρα βγήκε να υποστηρίξει τον πατέρα Παππά | SOOC

Φλαμπουράρης: «Αμιγώς πολιτική» η επιλογή του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ»

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 14:37
O Αλέκος Φλαμπουράρης με τον υιό Παππά. Τώρα βγήκε να υποστηρίξει τον πατέρα Παππά
|SOOC

Φλαμπουράρης: «Αμιγώς πολιτική» η επιλογή του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ»

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 14:37

Η κυβέρνηση συνεχίζει με κάθε τρόπο να στηρίζει την επιλογή του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, για τη θέση του προέδρου στον κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ. Τελευταίος -ως τον επόμενο προφανώς- ήταν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης ο οποίος παραδέχτηκε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη επιλογή του υπουργείου Μεταφορών, Yποδομών και Δικτύων για τη θέση του επικεφαλής του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι «αμιγώς πολιτική».

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος ως γνωστόν είναι και προσωπικός φίλος του Στ. Παππά.

Ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε δε ότι οι επιθέσεις που δέχεται ο Στ. Παππάς, είναι «γιατί χαλάει σε κάποιους τη σούπα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για να συμπληρώσει: «Εχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία.

» Ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην “φωλιά” των φαύλων. Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να… χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις».

Κομματικοί διορισμοί των ΑΝΕΛ

Πάντως οι αντιδράσεις για τους διορισμούς κομματικών στελεχών στον ΟΑΣΘ δεν λένε να κοπάσουν. Ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Μαυραγάννης, παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι έγιναν διορισμοί από το κόμμα του στον Οργανισμό. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στις τοποθετήσεις της Ολγας Γιάννη και του Ντίμη Αργυρόπουλου -πολιτευτών των ΑΝΕΛ- στο νέο ΔΣ ο κ. Μαυραγάνης είπε ότι οι διορισμοί έγιναν «ώστε να υπάρχει η πολιτική βούληση για επίλυση των προβλημάτων».

Παραίτηση Αργυρόπουλου

Ο κ. Αργυρόπουλος πάντως, με ανάρτησή του στο Facebook, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τον Οργανισμό. Ο λόγος σύμφωνα με τον ίδιο ότι επειδή πολιτεύεται στην Α’ Αθήνας πρέπει στη θέση του να τοποθετηθεί στέλεχος από την Θεσσαλονίκη. Είπε ότι έχει διοριστεί και στο ΔΣ του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπου και φυσικά παραμένει…

Ο κ. Αργυρόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο και της αντιπολίτευσης. Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΝΔ η οποία αφού σχολίασε την επιλογή του Στ. Παππά, θυμήθηκε και το παρελθόν του κ. Αργυρόπουλου ο οποίος είχε καλέσει πολίτες να πυροβολήσουν τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Φανταζόμαστε ότι η επιλογή του κ. Ντίμη Αργυρόπουλου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ έγινε για να επιβραβευθεί το δημοκρατικό του ήθος. Και αυτό γιατί όλοι θυμόμαστε την προτροπή του σε επίδοξους τρομοκράτες να «φυτέψουν» μια σφαίρα στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα!» ανέφερε η ΝΔ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...