245
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Μαξίμου τον Ιούνιο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Ο γγ του ΚΚΕ συνεχίζει να ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από τ' αριστερά | Nikos Libertas / SOOC

Κουτσούμπας κατά Τσίπρα: «Επαναλαμβάνει όσα έλεγε ο Σαμαράς»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2017, 09:59
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο Μαξίμου τον Ιούνιο απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Ο γγ του ΚΚΕ συνεχίζει να ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από τ' αριστερά
|Nikos Libertas / SOOC

Κουτσούμπας κατά Τσίπρα: «Επαναλαμβάνει όσα έλεγε ο Σαμαράς»

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουλίου 2017, 09:59

Σε επίθεση κατά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος με δήλωσή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» κάνει λόγο για «πρόκληση και κοροϊδία», παραπέμπντας στο περίφημο «success story» των κυβερνήσεων Σαμαρά.

«Καλούμε τον λαό να γυρίσει την πλάτη στα “μεγάλα λόγια” της κυβέρνησης για την “ανάκαμψη” και την “έξοδο στις αγορές”, που δήθεν θα βάλουν τέλος στα Μνημόνια, την επιτροπεία, τις θυσίες του λαού. Αποτελούν πρόκληση και κοροϊδία» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας για να συμπληρώσει:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί το ίδιο αφήγημα που χρησιμοποίησε και η κυβέρνηση της ΝΔ την άνοιξη του 2014. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει, με τα ίδια λόγια, όσα έλεγε τότε ο κ. Σαμαράς και τα οποία είχε, μετά βδελυγμίας, απορρίψει. Η καπιταλιστική ανάπτυξη, για την οποία πασχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, όχι μόνο δεν αποτελεί το “τέλος των θυσιών” του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου γύρου επίθεσης, ο οποίος έχει ήδη δρομολογηθεί». 

Και ο γραμματέας του ΚΚΕ συνεχίζει: «Γι’ αυτό στο ερώτημα “Ανάπτυξη για ποιον;” ο λαός μας πρέπει να απαντήσει με τη δράση του και σε συμπαράταξη με το ΚΚΕ, του οποίου η πρόταση είναι η μόνη που μπορεί να ικανοποιήσει τις λαϊκές ανάγκες και να ανοίξει τον δρόμο για ανάπτυξη προς όφελος του λαού, με τον ίδιο να κάνει κουμάντο στην κοινωνία και την οικονομία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...