292
Η στιγμή του λάθους. Η Φέι Ντάναγουεϊ αναφωνεί «La La Land». Ο Γουόρεν Μπίτι την κοιτάει μάλλον αμήχανος | REUTERS/Lucy Nicholson

Η Φέι Ντάναγουει μιλάει για τις ενοχές της για τη γκάφα στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2017, 09:54
Η στιγμή του λάθους. Η Φέι Ντάναγουεϊ αναφωνεί «La La Land». Ο Γουόρεν Μπίτι την κοιτάει μάλλον αμήχανος
|REUTERS/Lucy Nicholson

Η Φέι Ντάναγουει μιλάει για τις ενοχές της για τη γκάφα στα Οσκαρ

Protagon Team Protagon Team 25 Απριλίου 2017, 09:54

Ηταν τελικά ένα μεγάλο μπέρδεμα και για τους δύο. Εκανε λάθος ο Γουόρεν Μπίτι που άρχιζε να σιγοψιθυρίζει, κάτι πολύ λάθος κατάλαβε η Φέι Ντάναγουεϊ και δύο από τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ πέρασαν στην ιστορία σαν πρωταγωνιστές μιας χωρίς προηγούμενο γκάφας στα Οσκαρ.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την τελετή όπου το «La La Land» κατέκτησε τον τίτλο της καλύτερης ταινίας για… δύο λεπτά προτού ο τίτλος απονεμηθεί τελικά στο «Moonlight», η Φέι Ντάναγουεϊ μίλησε στο NBC για αυτά που έγιναν επί σκηνής.

«Εβγαλε την κάρτα από τον φάκελο και δεν είπε τίποτα. Εκανε παύση. Κοίταξε προς εμένα και προς τα παρασκήνια, και γύρω του. Τελικά του είπα “Είσαι απίθανος”. Νόμιζα ότι έκανε πλάκα. Εννοώ ότι απλώς κόλλησε, έτσι είναι ο Γουόρεν», είπε.

Αυτές οι δραματικές παύσεις είναι μέρος της γοητείας του Μπίτι, πρόσθεσε η Ντάναγουεϊ, η οποία δεν κατάλαβε τι συνέβαινε.

Δεν ήταν κάποιο αστείο του ηθοποιού, αλλά η ειλικρινής του απορία όταν τού έδωσαν χωρίς να το καταλάβει και ο ίδιος, τον φάκελο για τον α’ γυναικείο ρόλο που είχε δοθεί ήδη στην Εμα Στόουν για την ερμηνεία της στο «La La Land», αντί για τον φάκελο με την καλύτερη ταινία.

Η Ντάναγουεϊ εξήγησε ότι έκανε αυτό που της φαινόταν πιο σωστό, δηλαδή να «δώσει» το Οσκαρ στο «La La Land», μία κίνηση για την οποία τώρα δηλώνει ότι αισθάνεται «πολύ ένοχη».

Οι συντελεστές του μιούζικαλ ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το βραβείο τους πριν μάθουν ότι έγινε ένα τραγικό λάθος. Αργότερα αποδόθηκε σε έναν υπάλληλο της εταιρείας καταμέτρησης που ξεχάστηκε στέλνοντας tweet από τα παρασκήνια και έδωσε τον φάκελο που δεν έπρεπε να δώσει.

Αυτός και η συνάδελφός του μπορεί να αποκλείστηκαν από τα Οσκαρ, αλλά το πλήγμα στην υστεροφημία της Ντάναγουέι και του Μπίτι -μάλλον άδικα- θα μείνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...