458
Η 39χρονη Αμάλ Αλαμουντίν και ο 55χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ τον Μάιο του 2016 στις Κάννες. Περίπου έναν χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2017, θα γίνουν γονείς | REUTERS/Eric Gaillard

Η Αμάλ Αλαμουντίν και επίσημα η έγκυος της χρονιάς – σε δίδυμα!

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2017, 13:20
Η 39χρονη Αμάλ Αλαμουντίν και ο 55χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ τον Μάιο του 2016 στις Κάννες. Περίπου έναν χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2017, θα γίνουν γονείς
|REUTERS/Eric Gaillard

Η Αμάλ Αλαμουντίν και επίσημα η έγκυος της χρονιάς – σε δίδυμα!

Protagon Team Protagon Team 10 Φεβρουαρίου 2017, 13:20

Η Μαντόνα υιοθέτησε δύο κορίτσια από το Μαλάουι, η Μπιγιονσέ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος σε δίδυμα φωτογραφημένη με έμπνευση από τη «Γέννηση της Αφροδίτης» του Μποτιτσέλι -σπάζοντας τα ρεκόρ του Instagram- μα και οι δύο ειδήσεις επισκιάστηκαν από τα ευχάριστα για τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν, καθώς σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν και εκείνοι δίδυμα.

Προς τα τέλη του 2016 κυριαρχούσαν δημοσιεύματα περί χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, που διαψεύστηκαν πριν λίγες ημέρες, όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη της Αμάλ.

Τα «αγκάθια» στη σχέση τους, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ήταν δύο. Κατά το πρώτο σενάριο, η Αμάλ ήθελε να αποκτήσει παιδί, ενώ ο Κλούνεϊ όχι, διαφωνία που έφερε τσακωμούς και εντάσεις τον πρώτο καιρό του έγγαμου βίου.

Δεύτερο «αγκάθι» το «παθιασμένο φιλί» του Κλούνεϊ με την Τζούλια Ρόμπερτς, που φέρεται να έδωσαν κάποια στιγμή μετά το Φεστιβάλ των Καννών, χωρίς να προσδιοριστεί πού και πότε ακριβώς. Ασφαλώς ούτε ο Κλούνεϊ, ούτε η Αλαμουντίν, ούτε η Ρόμπερτς είχαν κάνει κάποια δήλωση σχετικά.

Την περασμένη Τετάρτη όμως, το Γαλλικό Πρακτορείο ανέφερε την εγκυμοσύνη της Αμάλ, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από τον φιλικό κύκλο του ζευγαριού, ενώ δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο των παιδιών και την προβλεπόμενη ημερομηνία γέννησης.

cannes-film-festival-2016-600x413
Τζοτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς και Αμάλ Αλαμουντίν στο Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο (REUTERS/Eric Gaillard)

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης ήρθε από την πλευρά του ηθοποιού Ματ Ντέιμον, που σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph αποκάλυψε ότι έμαθε «από τους πρώτους» για την εγκυμοσύνη το περασμένο φθινόπωρο, όταν τα έμβρυα ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων. Ο Ντέιμον είναι από τους κολλητούς του Κλούνεϊ και έχουν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες (από τη σειρά του «Ocean’s 11» μέχρι το ατυχές «Μνημείων Ανδρες»). Τελευταία βρέθηκαν στα γυρίσματα του «Suburbicon» στο οποίο ο Κλούνεϊ βρίσκεται πίσω από την κάμερα και ο Ντέιμον πρωταγωνιστεί.

«Δούλευα μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ το περασμένο φθινόπωρο, με πήρε στην άκρη για να μου ανακοινώσει τα νέα και σχεδόν άρχισα να κλαίω. Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι μια αξιοσημείωτη γυναίκα, θα γίνουν υπέροχοι γονείς. Αυτά τα παιδιά θα είναι πράγματι τυχερά», δήλωσε.

2017-02-10T011842Z_980961346_RC15034575B0_RTRMADP_3_PEOPLE-CLOONEY
Τζορζτ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, στις 20 Σεπτεμβρίου 2016 (REUTERS / Kevin Lamarque)

Ο Κλούνεϊ, 55 ετών σήμερα, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, είχε παντρευτεί ακόμη μία φορά, με την ηθοποιό Τάλια Μπάλσαμ και ο γάμος τους κράτησε από το 1989 έως και το 1993. Η Αμάλ γεννήθηκε στον Λίβανο και η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στη Βρετανία όταν εκείνη ήταν ηλικίας 3 ετών. Σήμερα εργάζεται σε ένα από τα πιο δυναμικά γραφεία της Ευρώπης (Doughty Street Chambers), που καταπολεμά την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το επόμενο… μεγάλο μυστήριο για τα ειδησεογραφικά δίκτυα είναι το φύλο των παιδιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...