281
O Στίβεν Κολμπέρ είναι ό,τι χειρότερο έχει να αντιμετωπίσει τώρα ο Τραμπ στον τομέα της επικοινωνίας | CBS News

Ο Στίβεν Κολμπέρ χτυπά ήδη ανελέητα τον Τραμπ – και έχει και συνέχεια

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2017, 09:10
O Στίβεν Κολμπέρ είναι ό,τι χειρότερο έχει να αντιμετωπίσει τώρα ο Τραμπ στον τομέα της επικοινωνίας
|CBS News

Ο Στίβεν Κολμπέρ χτυπά ήδη ανελέητα τον Τραμπ – και έχει και συνέχεια

Protagon Team Protagon Team 24 Ιανουαρίου 2017, 09:10

Είναι μια δίχως άλλο πολιτική επιλογή. Για πρώτη φορά ο Στίβεν Κολμπέρ θα παρουσιάσει τα τηλεοπτικά βραβεία EMMY που θα απονεμηθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο σε μια τελετή στο Λος Αντζελες η οποία θα μεταδοθεί από το CBS.

O διάσημος παρουσιαστής του «The Late Show» του CBS είναι αυτήν την εποχή ό,τι πιο σκληρό έχει να αντιμετωπίσει στην αμερικανική τηλεόραση ο Ντόναλντ Τραμπ. Χαρακτηριστικό το σόου που έδωσε το Σαββατοκύριακο, αποδομώντας την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Κολμπέρ, που ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός –ίσως κάποιοι να τον θυμούνται σε έναν δεύτερο ρόλο στο «Bewitched» (2005) με την Νικόλ Κίντμαν και τον Γουίλ Φερέλ–, έγινε ευρύτερα γνωστός στην τηλεόραση, πρώτα ως ανταποκριτής στον Λευκό Οίκο για τη δημοσιογραφική/σατιρική εκπομπή «The Daily Show» με τον Τζον Στιούαρτ, σε έναν ρόλο που είχε τέτοια επιτυχία που του χάρισε το δικό του σόου, το «The Colbert Report». Σε αυτό ο Κολμπέρ ήταν το Ρεπουμπλικανικό «αντίδοτο» του «Δημοκρατικού» Στιούαρτ με τον οποίο είναι κολλητοί φίλοι. Τώρα, ως παρουσιαστής του «The Late Show» είναι η συνείδηση της Αμερικής. Σε τέτοιο βαθμό που την είδηση ότι θα παρουσιάσει τα EMMY, ο ίδιος ο Κολμπέρ τη σχολίασε με ένα ακόμη χλευαστικό μήνυμα προς τον Τραμπ. «Θα είναι το μεγαλύτερο κοινό που θα έχει δει ποτέ EMMY, τελεία» είπε, παραπέμποντας στη γνωστή πλέον φράση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου για το κοινό που παρακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ.

Τώρα όλοι ελπίζουν ότι στην παρουσίαση των βραβείων ο 52χρονος Κολμπέρ θα έχει κάτι να πει για τον Τραμπ που να θυμίζει εκείνη την επική διακωμώδηση του Τζορτζ Μπους του νεότερου στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2006. Λεπτομέρεια; Ο Τζορτζ Μπους ήταν παρών όταν ο Κολμπέρ τον αποδεκάτιζε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...