155
Εκτός από την δραχμή, συζητήσεις προκάλεσε και η απουδσία οποιασδήποτε αφίσας με σύνθημα στον τοίχο της Κουμουνδούρου | Digital Artwork: Moufanet

Δραχμή αντί για φλουρί έβαλε στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Ιανουαρίου 2017, 16:29
Εκτός από την δραχμή, συζητήσεις προκάλεσε και η απουδσία οποιασδήποτε αφίσας με σύνθημα στον τοίχο της Κουμουνδούρου
|Digital Artwork: Moufanet

Δραχμή αντί για φλουρί έβαλε στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας!

Νίκος Ζαχαριάδης Νίκος Ζαχαριάδης 27 Ιανουαρίου 2017, 16:29

Εντονο πολιτικό μήνυμα με πολλούς συμβολισμούς και προεκτάσεις αποφάσισε να στείλει ο Αλέξης Τσίπρας στους Θεσμούς αντικαθιστώντας το παραδοσιακό φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με το πρώην «εθνικό νόμισμα».

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα από το Eurogroup αλλά και την έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής ο Πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος. Μάλιστα κάποια στιγμή έδειξε στους βουλευτές του την δραχμή που κρατούσε στο χέρι προσθέτοντας με νόημα ότι «η οικονομία της χώρας θα εκτοξευθεί»…

Εκτός από μια «καλή αρχή» για την έξοδο από τα Μνημόνια, το στέλεχος στο οποίο θα έπεφτε το κομμάτι της πίτας με την δραχμή, θα είχε ως δώρο το δικαίωμα να κάνει 100 προσλήψεις συγγενών του σε όποιο γραφείο ή ΔΕΚΟ επιθυμεί.

Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως έσπευσε να απαντήσει με non paper στις κατηγορίες ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κρυφή ατζέντα για επιστροφή στη δραχμή τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώραχαχαχαχαχαχα».

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News