428
|

Ο Κανάκης πατέρας. Χαμπάρι δεν πήραμε!

Λίλα Σταμπούλογλου Λίλα Σταμπούλογλου 10 Δεκεμβρίου 2016, 09:57

Ο Κανάκης πατέρας. Χαμπάρι δεν πήραμε!

Λίλα Σταμπούλογλου Λίλα Σταμπούλογλου 10 Δεκεμβρίου 2016, 09:57

Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας. Και να φανταστείτε, δεν ξέρουμε καν ποια είναι η μητέρα. Δεν την έχουμε δει ποτέ, δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε ένα τρυφερό ενσταντανέ τους. Το πιστεύετε; Σε μια εποχή που τόνοι μελανιού και κιλά gigabyte σπαταλούνται για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες και τις εκδοχές του αν ένας σελέμπριτι τα έχει ή δεν τα έχει, φλερτάρει, πολιορκεί ή έχει κρυφό δεσμό με μια μοντέλα, τραγουδίστρια, ηθοποιό ή ένα απλό και ταπεινό κορίτσι που δεν έχει σχέση με το «χώρο», ένας πραγματικά γνωστός και πετυχημένος άνθρωπος της τηλεόρασης έγινε πατέρας και δεν ξέρουμε τίποτα γι’ αυτό. Μα, πώς συνέβη;

Ο πρώτος λόγος υποθέτω, είναι γιατί ο Αντώνης, πέρα απ’ την αναγνωρισιμότητα του, θέλει να είναι ένας κανονικός άνθρωπος. Ένας κανονικός άνθρωπος λοιπόν, όταν βγαίνει έξω για φαΐ ας πούμε, δεν παίρνει τους παπαράτσι να τους πει πού είναι, ούτε πάει και στήνεται εκεί που είναι οι παπαράτσι. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αποδεικνύει ότι αν δεν θέλεις αυτού του είδους τη δημοσιότητα, δεν θα την έχεις.

Και ποιοι είναι ο λόγοι που δεν κυνηγάς αυτή τη δημοσιότητα; Δεν την κυνηγάς γιατί δεν τη χρειάζεσαι και δεν τη θες. Σε αντίθεση με τον Αντώνη Κανάκη, υπάρχουν εκείνοι που τη χρειάζονται χωρίς να τη θέλουν, εκείνοι που τη θέλουν χωρίς να τη χρειάζονται κι εκείνοι που και τη χρειάζονται και την επιζητούν. Απ’ όλα έχει ο σελεμπριτομπαχτσές.

Τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσες ειδήσεις βγαίνουν για τους διάσημους είναι όπως το επιμελώς ατημέλητο λουκ. Παπαρατσικά ρεπορτάζ τόσο απρόσμενα, όσο απρόσμενη είναι στο γαμήλιο γλέντι η παραγγελιά του τραγουδιού «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί» απ’ τον γαμπρό. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει. Δεν ξέρω τι θα κάνει αύριο-μεθαύριο ο Αντώνης Κανάκης, αν θα τον δούμε φωτογραφημένο σε περιοδικά με τη γυναίκα και το παιδί του, αλλά προς το παρόν αυτό που (φαίνεται ότι) ήθελε, το κατάφερε. Έγινε πατέρας χωρίς κανείς να το πάρει πρέφα.

Και τώρα, ρεπόρτερ παραφυλάνε έξω απ’ το μαιευτήριο μήπως τσιμπήσουν καμιά πληροφορία, παπαράτσι ονειρεύονται να βγάλουν μια φωτογραφία τη γυναίκα του παιδιού του και όλοι οι δαιμόνιοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να μάθουν περισσότερα. Και δυσκολεύονται οι καημένοι, ο αντίπαλος αντιστέκεται σθεναρά. Δεν μας αφήνει να δούμε καθόλου απ’ την κλειδαρότρυπα τα ενδότερα του. Κι όμως, γίνεται.

ΥΓ. Απ’ όσο θυμάμαι, ο Αντώνης Κανάκης δεν έχει πει ποτέ και το αμίμητο «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου». Απλώς δεν το κάνει. Είναι ένας σελέμπριτι που δίνει λίγες συνεντεύξεις και κάνει πολλή δουλειά. Στον αντίποδα είναι ο σελέμπριτι που όσο λιγότερη δουλειά κάνει, τόσο περισσότερες συνεντεύξεις δίνει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News