810
O Γεωργιάδης με τον Πορτοσάλτε, η Γεννηματά με τη δάδα, η δασκάλα του Ναυπλίου, ο Πατούλης με τον Γεωργίου και ένας καφές με την Ευα Καΐλη. Ηταν ένα τρελό Σαββατοκύριακο | Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #29

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 30 Οκτωβρίου 2017, 12:14
O Γεωργιάδης με τον Πορτοσάλτε, η Γεννηματά με τη δάδα, η δασκάλα του Ναυπλίου, ο Πατούλης με τον Γεωργίου και ένας καφές με την Ευα Καΐλη. Ηταν ένα τρελό Σαββατοκύριακο
|Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #29

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 30 Οκτωβρίου 2017, 12:14

1. Η κυβέρνηση βλέπει μεγάλη μπάλα. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο γενικός γραμματέας Λευτέρης Κρέτσος και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος πήγαν την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για να δουν το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, η οποία και τελικά επικράτησε. Δεν ξέρω για τον κ. Παρασκευόπουλο, αλλά τον κ. Παππά τον έχουμε ξαναδεί σε αυτό το γήπεδο. Αρα δεν πρέπει να πολυχάρηκε με τη νίκη του Δικεφάλου.

249018

2. Η αξιωματική αντιπολίτευση τρέχει. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον Γιώργο Πατούλη, δήμαρχο του Αμαρουσίου και μεγάλη λευκή ελπίδα της ΝΔ στην τοπική αυτοδιοίκηση, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου «Ολοι Μαζί Μπορούμε» στη λίμνη του Μαραθώνα. Δίπλα τους ποζάρει ευτυχισμένος ο Αρης Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ.

runnn

Οπως δήλωσε ο ίδιος, ο κ. Γεωργιάδης έτρεξε στα 10 χλμ. και παρά τις δυσκολίες του αγώνα τα πήγε καλά.

Αγνωστο είναι τι έκανε ο κ. Πατούλης ο οποίος όμως το βράδυ είχε τις αντοχές να κάνει μπρα ντε φερ σε ταβέρνα στα Πετράλωνα με τον αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου.

22829664_1145068158961761_5709234777400244810_o
Μονομαχία χειροπάλης ανάμεσα στον Πατούλη και τον δημιουργό του «Καφενείου των Φιλάθλων».

3. Και η Νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι χαρούμενη για τον Πάνο Καμμένο. Πλήθος νεολαίων ΑΝΕΛιτών -πέντε έξι άνθρωποι τέλος πάντων- έσπευσαν να δουν τον πρόεδρο του κόμματος να τιμάται για το κοινοβουλευτικό του ήθος και άλλα τέτοια από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

4. Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά. Η Ιφιγένεια Γουγουτσά, δασκάλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, ήταν το πρόσωπο του Σαββατοκύριακου με την εμφάνισή της ως συνοδού των παιδιών που συμμετείχαν στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου.

dasl1

Σε δηλώσεις της στο protothema.gr, η απόφοιτη του ΑΠΘ εκπαιδευτικός από τη Θεσσαλονίκη, είπε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο έγινε τόσος θόρυβος με την εμφάνισή της. «Είμαι μια εκπαιδευτικός που πάντα θέλω να τιμώ τους ήρωες και να είμαι πάντα παρούσα στις μαθητικές παρελάσεις» είπε.

5. Ο δάσκαλος με το μαύρο μπλουζάκι. Για όσους δεν είχαν όρεξη να πάνε στο Ναύπλιο για να τους υψωθεί το φρόνημα μπορούσαν να απολαύσουν στο Σύνταγμα τη μαθητική παρέλαση, κυρίως δε τον δάσκαλο με το μαύρο μπλουζάκι και το σύνθημα «Είπαμε “Οχι”. Τι δεν καταλαβαίνεις;». Κι ύστερα δεν καταλαβαίνουμε από πού παίρνουν έμπνευση τα παιδιά και γίνονται σαν τους γονείς τους…

1275383_18648798
Ο δάσκαλος με το μπλουζάκι. Επανάσταση με τις πλάτες των παιδιών (AΠΕ-ΜΠΕ)

6. Και μετά την παρέλαση… ρακή. Αφού παρακολούθησε την παρέλαση στο Ηράκλειο, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης είπε να περάσει για μια ρακή -λέμε τώρα. Διότι όπως πολύ σωστά αναφέρει και το μήνυμα στην ποδιά του φίλου του κ. Αυγενάκη, «από το νερό πολλοί επνίγησαν, απ’ τη ρακή ουδείς»…

avgenakis

7. Και μετά την παρέλαση… καφές. Η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή είπε να αράξει με φίλους της στην Καλαμαριά και ανήρτησε μια σέλφι στο Instagram.

8. H Φώφη λαμπαδηδρόμος. Στον έρωτα και στην Κεντροαριστερά όλα επιτρέπονται. Ετσι η Φώφη Γεννηματά έσπευσε να αδράξει την ευκαιρία -και μια δάδα- και να συμμετάσχει με τον τρόπο της στην ανά την Ελλάδα λαμπαδηδρομία για την παράδοση της φλόγας στους Νοτιοκορεάτες που θα κάνουν Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η εν λόγω εκδήλωση έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν για τις παρελάσεις.

1a

9. O Κυριάκος Μητσοτάκης υπερήφανος μπαμπάς. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρακολούθησε μαζί με άλλους γονιούς την παρέλαση του σχολείου της κόρης του και μετά είπε να το δημοσιοποιήσει στα social media. Γιατί μπορεί να είναι σαν όλους τους άλλους γονιούς, αλλά την ίδια ώρα δεν είναι και σαν όλους τους άλλους γονιούς. Το πιάσατε, έτσι;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...