350
Πλεύρης και Πολάκης στη Βουλή. Η αντιπαράθεσή τους συνεχίστηκε είτε από το Facebook είτε από τα ερτζιανά | INTIMENEWS/CreativeProtagon

Πλεύρης για Πολάκη: Ουσιαστικά λέει στον κόσμο να μην εμβολιαστεί – συμφωνεί άραγε ο Τσίπρας;

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2021, 10:06
Πλεύρης και Πολάκης στη Βουλή. Η αντιπαράθεσή τους συνεχίστηκε είτε από το Facebook είτε από τα ερτζιανά
|INTIMENEWS/CreativeProtagon

Πλεύρης για Πολάκη: Ουσιαστικά λέει στον κόσμο να μην εμβολιαστεί – συμφωνεί άραγε ο Τσίπρας;

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2021, 10:06

Για μία ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης εξέθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ και προσέφερε μια καλή ευκαιρία στην κυβέρνηση να αντεπιτεθεί και να βγει από τη δύσκολη, πολιτικά, θέση στην οποία έχει βρεθεί εξαιτίας του νέου ξεσπάσματος της επιδημίας του κορονοϊού.

Ο βουλευτής Χανίων και πρώην αν. υπουργός Υγείας βγήκε –πού αλλού;– στο Facebook και βρήκε να πει πως τα εμβόλια «δεν πιάνουν» την Ομικρον και ότι ετοιμάζονται καινούργια (ειδικά για τη νέα παραλλαγή) που «θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο». Ο κ. Πολάκης δεν έκανε δηλαδή κάτι περισσότερο απ’ όσο έκανε τόσο καιρό, συνέχισε δηλαδή να αμφισβητεί τα εμβόλια για την Covid-19 –το καλοκαίρι τα περιέγραφε ως μη δοκιμασμένα– και παράλληλα να προωθεί τη χρήση φαρμάκων αντισωμάτων.

Μάλιστα ο επίμονος αμφισβητίας της αποτελεσματικότητας των εμβολίων –παρά τα όσα περί του αντιθέτου θέλει να δηλώνει δημοσίως ο Αλέξης Τσίπρας– κατέθεσε και σειρά «προτάσεων»· ανάμεσά τους και η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ, για να μην ξεχάσουμε και τους αντιεμβολιαστές …

«ΦΕΡΤΕ τώρα τα αντισώματα που την πιάνουν για αυτούς που θα κινδυνεύσουν είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι!

»ΦΕΡΤΕ τα αντιικα χάπια μόλις είναι διαθεσιμα

»ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΜΕΘ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!

Γυρίστε με τεστ τους υγειονομικούς σε αναστολή !!

Με λίγα λόγια, επειδή ούτε θέλετε, ούτε ξέρετε, ούτε μπορείτε να τα κάνετε αυτά», έγραψε στην «φωναχτή» ανάρτησή του  (δείτε την ολόκληρη κάτω).

Στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας απάντησε ο υπουργός Θάνος Πλεύρης, σχολιάζοντας, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», ότι με τον ισχυρισμό του ότι τα εμβόλια «δεν πιάνουν» τις μεταλλάξεις, ο βουλευτής Χανίων και άτυπος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία καλεί τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Ο υπουργός Υγείας κάλεσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει εάν συμφωνεί με τον βουλευτή του.

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη Ομικρον, καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί. Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη», σημείωσε επίσης σε δήλωσή του ο κ. Πλεύρης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...