288
Το Dubawi, ένα κρουαζιερόπλοιο που θα απολαμβάνει πλέον μόνο ο ιδιοκτήτης και οι φίλοι του, στα ανοιχτά του Ντουμπάι | Worth Avenue Yachts

Μια θαλαμηγός… ΧΧL ψάχνει ιδιοκτήτη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2022, 10:18
Το Dubawi, ένα κρουαζιερόπλοιο που θα απολαμβάνει πλέον μόνο ο ιδιοκτήτης και οι φίλοι του, στα ανοιχτά του Ντουμπάι
|Worth Avenue Yachts

Μια θαλαμηγός… ΧΧL ψάχνει ιδιοκτήτη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουνίου 2022, 10:18

Ο ιταλικός οίκος κατασκευής υπερπολυτελών γιοτ Cantiere Navale Ferrari κατασκεύασε στη δεκαετία του 1980 και ένα κρουαζιερόπλοιο. To Dubawi ξεκίνησε τα δρομολόγια του το 1989, όμως τα τελευταία χρόνια «έδεσε» σε ναυπηγείο και μετατράπηκε σε σούπεργιοτ. Οπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα Robb Report, το 110 μέτρων σκάφος μπαίνει για πρώτη φορά σε διαδικασία πώλησης από την Worth Avenue Yachts με την τιμή του να βρίσκεται στα 35 εκατ. δολάρια.

Το σκάφος διαθέτει πολλές εντυπωσιακές σουίτες για τους καλεσμένους | Worth Avenue Yachts

Οι εσωτερικοί χώροι του σκάφους ακολουθούν την αισθητική Art Deco της δεκαετίας του 1920 με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Διαθέτει οκτώ σουίτες VIP και 13 δίκλινα δωμάτια για συνολικά 44 καλεσμένους ενώ ο αριθμός του προσωπικού του σκάφους ξεπερνά τα 70 άτομα. Τρία μεγάλα σαλόνια μπορούν να υποδεχτούν τους επιβάτες και είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τροποποιούνται αναλόγως των διαθέσεων τους είτε για να κάθονται, είτε ως αίθουσες ψυχαγωγίας για διασκέδαση, παιχνίδια ή προβολή ταινιών.

Οι εσωτερικοί χώροι είναι άνετοι, πολυτελείς και ακολουθούν την αισθητική του Art Deco προσαρμοσμένη στην σημερινή εποχή | Worth Avenue Yachts
Κλαμπ και… νοσοκομείο!

Υπάρχει επίσης μια αίθουσα που λειτουργεί ως κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης και φυσικά ένα εντυπωσιακό τζακούζι σε ένα από τα καταστρώματα. Υπάρχει ακόμη και πλήρως εξοπλισμένη κλινική, ένα μικρό νοσοκομείο, για παν ενδεχόμενο. Ολα τα επίπεδα και χώροι του σκάφους συνδέονται ασανσέρ. To σκάφος κινείται με ταχύτητα περίπου 13,5 κόμβων στην ανοικτή θάλασσα αλλά μπορεί να πιάσει αν χρειαστεί και τους 15 κόμβους.

Το εντυπωσιακό τζακούζι του σκάφους | Worth Avenue Yachts

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News