318
|

Ανανέωση ηλεκτρικών συσκευών μέσω Alpha Bank και Κωτσόβολου

Avatar Advertorial 27 Ιανουαρίου 2023, 16:40
|

Ανανέωση ηλεκτρικών συσκευών μέσω Alpha Bank και Κωτσόβολου

Avatar Advertorial 27 Ιανουαρίου 2023, 16:40

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής για την προμήθεια νέων, λιγότερο ενεργοβόρων συσκευών είναι μια από τις πιο αποδοτικές και συμφέρουσες για τους καταναλωτές. Με σημαντική επιδότηση, που φθάνει μέχρι το 50% της τιμής τους, οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν νέες ηλεκτρικές συσκευές χαμηλότερης κατανάλωσης, ενώ ταυτόχρονα με τις ανακυκλώσεις των παλιών συσκευών τους βοηθούν το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αντικαταστήσουν έως τρεις ογκώδεις ηλεκτρικές συσκευές. Μπορούν να επιλέξουν αλλαγή κλιματιστικού, ψυγείου, ή / και καταψύκτη για το σπίτι τους. Η κατανάλωση ρεύματος των νέων συσκευών θα προσφέρει οικονομία στον λογαριασμό, σε μια εποχή όπου οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας είναι τουλάχιστον απρόβλεπτες.

 

Με το πρόγραμμα να τρέχει και τις επιδοτήσεις να αγγίζουν και επιλαχόντες της διαδικασίας, η Alpha Bank σε συνεργασία με τα καταστήματα «Κωτσόβολος» προσφέρει ένα νέο πρόγραμμα που θα ωφελήσει χιλιάδες νοικοκυριά. Μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο στηρίζει τους πελάτες τους που επιθυμούν να ανανεώσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές μέσω από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή».

Η εταιρεία «Κωτσόβολος» διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πιστοποιημένων ψυκτικών για την εγκατάσταση κλιματιστικών με πανελλαδική κάλυψη και όλους τους τρόπους πληρωμής για την απόκτηση των προϊόντων. Η διαδικασία είναι άμεση και εύκολη, με μια απλή επίσκεψη του ενδιαφερόμενου σε οποιοδήποτε κατάστημα «Κωτσόβολος» – άλλωστε η εταιρία είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στον κλάδο, με 91 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά για τους κατόχους καρτών Bonus της Alpha Bank, mε την αγορά κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών, αξίας άνω τον €649, ο πελάτης του «Κωτσόβολου» κερδίζει επιπλέον 10 Bonus πόντους για κάθε €1. Στην περίπτωση που είστε και δικαιούχος του Προγράμματος, κερδίζετε διπλά – και την επιδότηση και τους επιπλέον Bonus πόντους.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό προσφορών που επιβραβεύει τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα Bonus της Alpha Bank και την αλυσίδα καταστημάτων «Κωτσόβολος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News