144
Σερβίρουμε τα σουτζουκάκια με άσπρο πιλάφι | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Σουτζουκάκια δίχως τον μπελά του τηγανιού

Χρυσαυγή Μπόμπολα 5 Φεβρουαρίου 2020, 14:40
Σερβίρουμε τα σουτζουκάκια με άσπρο πιλάφι | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Σουτζουκάκια δίχως τον μπελά του τηγανιού

Χρυσαυγή Μπόμπολα 5 Φεβρουαρίου 2020, 14:40

Εχουν δίκιο που λένε ότι πρώτα τρώει το μάτι. Εχοντας ξεφυλλίσει εκατοντάδες περιοδικά και βιβλία μαγειρικής και έχοντας ξοδέψει άπειρες ώρες στο Διαδίκτυο προς ανεύρεση συνταγών, μπορώ να πω ότι η πρώτη ματιά έχει τεράστια σημασία για μένα.

Φυσικά τα υλικά δεν παύουν να παίζουν πάντα τον πρωταρχικό ρόλο, αλλά όπως και να το κάνεις η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Αυτή είναι που θα σε τραβήξει απ’ τη μύτη, θες δεν θες, θα σε κάνει να λιγουρευτείς το φαγητό, να σου τρέξουν τα σάλια και να επιθυμήσεις να το φτιάξεις…

Μου αρέσει να βλέπω καλαίσθητες και όμορφα στημένες φωτογραφίες. Δίνω μεγάλη σημασία στην εικόνα και την παρουσίαση του φαγητού και χαίρομαι όταν βλέπω επαγγελματικές λήψεις.

Πώς να το κάνουμε; Πρώτα χαίρονται τα μάτια μου και κατόπιν ανοίγει η όρεξη και η διάθεση να διαβάσω όλη τη συνταγή μέχρι το τέλος…

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...