96
Τρώγεται ευχάριστα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας | Shutterstock

Ομελέτα φουρνιστή, με σπανάκι και μυρωδικά

Μαρία Τσέκου 12 Μαρτίου 2019, 12:40
Τρώγεται ευχάριστα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
|Shutterstock

Ομελέτα φουρνιστή, με σπανάκι και μυρωδικά

Μαρία Τσέκου 12 Μαρτίου 2019, 12:40

Ετοιμάστε μια πράσινη ομελέτα στα γρήγορα. Είναι ό,τι πιο ιδανικό για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε… Ποπάι ή που βαρεθήκαμε να μαγειρεύουμε αυτές τις μέρες αλλά πρέπει κάτι να βάλουμε στο τραπέζι.

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς είναι η εποχή που μπορούμε να βρούμε σπανάκι και χίλια – δυο μυρωδικά.

Ένα μικρό διάλειμμα από τα κρεατικά και όλα τα γιορτινά, είναι «ώρα να βοσκήσουμε», όπως λέει και ο αδερφός μου όταν με βλέπει με κανα παραπανίσιο κιλό.

Επί το έργον, λοιπόν, μπαίνω στο μανάβικο και αρχίζω να συγκεντρώνω τις πρασινάδες μου.

Δείτε τη συνταγή εδώ