163
Σερβίρουμε το ψαρονέφρι με λευκό ρύζι ή πουρέ πατάτας | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Ψαρονέφρι με μέλι, θυμάρι και μουστάρδα

Χρυσαυγή Μπόμπολα 17 Απριλίου 2018, 17:56
Σερβίρουμε το ψαρονέφρι με λευκό ρύζι ή πουρέ πατάτας
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Ψαρονέφρι με μέλι, θυμάρι και μουστάρδα

Χρυσαυγή Μπόμπολα 17 Απριλίου 2018, 17:56

Οι αρχαίοι Έλληνες κάτι ήξεραν που είχαν εντάξει στην μαγειρική τους τα φρούτα και το μέλι. Ομολογώ την αγάπη μου για αυτά τα υλικά, μέσα σε κάθε είδους φαγητού.

Ενώ το μέλι δεν θα το φάω ποτέ σκέτο, ενώ τις σταφίδες δεν τις θέλω σε κανένα γλυκό, ενώ τα φρούτα δεν τα τρώω ούτε με σφαίρες (πλην του σύκου), είμαι λάτρης όλων των παραπάνω αν μπουν μέσα σε φαγητά. Ανωμαλία και αυτή του εγκεφάλου…

Όμως πέρα από κάθε πλάκα, η προσθήκη των φρούτων και του μελιού, όπου αυτά μπορούν να μπουν, δίνουν ένα πραγματικά εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα. Αν πάλι δεν είστε λάτρης των γλυκόξινων, ή των ημίγλυκων φαγητών, τότε το ψαρονέφρι μου δεν είναι για εσάς.

Είναι ένα γευστικά δυνατό πιάτο που συνδυάζει τη γλυκιά με την πικάντικη γεύση. Το ψαρονέφρι που είναι ένα στεγνό αλλά νόστιμο κρέας, αποκτά «υγρασία» και η σάλτσα το βοηθά να παραμείνει ζουμερό κατά το ψήσιμο. Σίγουρα είναι ένα φαγητό που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Δείτε τη συνταγή εδώ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...