256
Η Καρολίν Ρόουζ Τζουλιάνι τονίζει ότι προσπαθεί να φτιάξει το δικό της όνομα στον χώρο της τέχνης, πέρα από την σκιά του πατέρα της | Instagram

Υπέρ του Μπάιντεν η κόρη του δικηγόρου του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2020, 13:31
Η Καρολίν Ρόουζ Τζουλιάνι τονίζει ότι προσπαθεί να φτιάξει το δικό της όνομα στον χώρο της τέχνης, πέρα από την σκιά του πατέρα της
|Instagram

Υπέρ του Μπάιντεν η κόρη του δικηγόρου του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2020, 13:31

Η κόρη του Ρούντι Τζουλιάνι, του προσωπικού δικηγόρου και στενού συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις, λέγοντας ότι οι εκλογές στις 3 Νοεμβρίου είναι μια ιστορική αναμέτρηση «κατά την οποία κανένας δεν μπορεί να μείνει σιωπηλός».

Σε άρθρο της στο Vanity Fair, η Καρολίν Ρόουζ Τζουλιάνι γράφει πόσο μακριά είναι πολιτικά -και όχι μόνο- από τον πατέρα της και για το πώς προσπάθησε να χτίσει το δικό της όνομα στον χώρο των τεχνών, μακριά από τη σκιά του πατρικού ονόματος.

Η Καρολίν, νεότερη κόρη του άλλοτε δημάρχου της Νέας Υόρκης, είναι σκηνοθέτρια, ηθοποιός και συγγραφέας που ζει στο Λος Αντζελες. Στήριξε το 2012 τον Μπαράκ Ομπάμα και το 2016 τη Χίλαρι Κλίντον, υπενθυμίζει ο Guardian.

Η Καρολίν Τζουλιάνι με την Κάμαλα Χάρις σε εκδήλωση το 2019 | Twitter

Το χάσμα μεταξύ πατέρα και κόρης για θέματα όπως τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (η ίδια δηλώνει μπαισέξουαλ) υπάρχει από χρόνια, αλλά διευρύνθηκε κατά πολύ στα χρόνια του Τραμπ. «Φαντάζομαι ότι πολλοί Αμερικανοί κατανοούν αυτό το αίσθημα απελπισίας που μου δημιούργησε η πολιτική αντιπαράθεση», εξηγεί.

Γράφει ακόμη σε ασυνήθιστα υψηλό τόνο ότι είναι η «κόρη ενός διχαστικού δημάρχου που έγινε το προσωπικό μπουλντόγκ του προεδρου» και ότι η διαφθορά αρχίζει ακριβώς από τα «τσιράκια» που φτιάχνουν γύρω από τον αρχηγό μια φυσαλίδα με ψέματα για να διατηρήσουν την επαφή τους με την εξουσία.

Ο μόνος τρόπος για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης είναι η ψήφος στον Τζο Μπάιντεν, τονίζει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...