193
Ο Ρόκι βρήκε ευτυχώς ένα νέο φιλόξενο σπίτι μετά τον τραγικό θάνατο της αφεντικίνας του | Facebook

Υιοθετήθηκε ο πιστός σκύλος της δολοφονημένης Αγγελικής Πέτρου

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 18:09
Ο Ρόκι βρήκε ευτυχώς ένα νέο φιλόξενο σπίτι μετά τον τραγικό θάνατο της αφεντικίνας του
|Facebook

Υιοθετήθηκε ο πιστός σκύλος της δολοφονημένης Αγγελικής Πέτρου

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 18:09

Η δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου την 1η Ιανουαρίου 2019 στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα  προκάλεσε σοκ σε όλους.

Η νεαρή γυναίκα, αφού διαπληκτίστηκε με τον πατέρα της, με αφορμή το αγόρι της, έναν αφγανό άνδρα με τον οποίο δούλευε μαζί, βρήκε τραγικό θάνατο, υποκύπτοντας στα χτυπήματα του πατέρα της. Στη συνέχεια εκείνος, την έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους.

Εκείνος όμως που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου ήταν θαμμένη η Αγγελική Πέτρου, ήταν ο σκύλος της ο Ρόκι. Η εικόνα του να την περιμένει μάταια να γυρίσει, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, συγκίνησε και ευαισθητοποίησε πολύ κόσμο.

Η καλή είδηση είναι λοιπόν πως αυτός ο σκύλος βρήκε το νέο του σπίτι και είναι έτοιμος να δεχθεί και πάλι την αγάπη.

«Ο σκύλος που μετά το φονικό έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα υιοθετήθηκε σήμερα από ένα θαυμάσιο ζευγάρι και από εδώ και στο εξής θα απολαμβάνει την αγάπη και την φροντίδα ενός ζεστού σπιτικού. Τους ευχαριστούμε πολύ πολύ. Για να προλάβω κακόβουλα σχόλια, να τονίσω ότι η υιοθεσία έγινε με όλα τα νόμιμα μέσα και αφού το σπίτι είχε ελεγχθεί από πριν», ήταν σχετική ανάρτηση για την υιοθεσία του στο Facebook.

? Ροκυ? Ο σκύλος που μετά το φονικό έγινε διάσημος σε όλη την Ελλάδα υιοθετήθηκε σήμερα από ένα θαυμάσιο ζευγάρι και από…

Geplaatst door Stami Tzora op Woensdag 9 januari 2019

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...