353
Οι δίδυμες Νοέλ και Κάλι Σέλντον που υποδύονταν εναλλάξ την τηλεοπτική κόρη της «Ρέιτσελ», είναι πλέον 16 ετών | Instagram

Οι δίδυμες που έκαναν την «Εμα» στα «Φιλαράκια» είναι 16 ετών!

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 14:34
Οι δίδυμες Νοέλ και Κάλι Σέλντον που υποδύονταν εναλλάξ την τηλεοπτική κόρη της «Ρέιτσελ», είναι πλέον 16 ετών
|Instagram

Οι δίδυμες που έκαναν την «Εμα» στα «Φιλαράκια» είναι 16 ετών!

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 14:34

Τα «Φιλαράκια» είναι σίγουρα η τηλεοπτική σειρά που δεν θα βαρεθούμε ποτέ να βλέπουμε. Καθώς λοιπόν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επανέρχονται στο προσκήνιο, πριν από λίγες ημέρες, σχολιάζαμε ότι ο τηλεοπτικός γιος του «Ρος Γκέλερ», ο «Μπεν», είναι πλέον 26 ετών και συνεχίζει την καριέρα του μέσα από τη σειρά του Netflix «Riverdale».

Σειρά στο γενεαλογικό δέντρο, έχει η μικρούλα «Εμα», ο καρπός του έρωτα της «Ρέιτσελ» (Τζένιφερ Ανιστον) και του «Ρος» (Ντέιβιντ Σουίμερ). Καθώς ο ρόλος απαιτούσε να εμφανίζεται ένα βρέφος πότε στην αγκαλιά του ενός και πότε του άλλου, η αμερικανική παραγωγή επέλεξε αυτό που έχει γίνει στο παρελθόν και με άλλες αντίστοιχες σκηνές: έκανε διπλή διανομή, επιλέγοντας τα δίδυμα μωρά Νοέλ και Κάλι Σέλντον, ώστε να ανταπεξέρχονται καλύτερα στα απαιητητικά και πολύωρα γυρίσματα.

Η Ρέιτσελ, ο Ρος και η μικρούλα Εμα (NBC)

Σε αυτές τις περιπτώσεις μάλιστα, το υπερκινητικό παιδί επιλέγεται για τις πιο δραστήριες σκηνές, ενώ το πιο ήρεμο, για εκείνες που το δείχνουν να κοιμάται, να χαμογελάει, ή απλά, να υπάρχει στο πλάνο.

Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Ανιστον με μία από τις δίδυμες αδελφούλες Σέλντον (NBC)

Τα κορίτσια λοιπόν που έπαιζαν εναλλάξ τον ρόλο της «Εμα», είναι σήμερα 16 ετών και ετοιμάζονται να κάνουν την επιστροφή τους μέσω της μεγάλης οθόνης.

Η Κάλι είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με την αδερφή της όταν ήταν μικρότερες, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η συνεργός μου στο έγκλημα από το 2002. Χαρούμενα γενέθλια Νοέλ!».

View this post on Instagram

The one where Emma got cloned

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

Μπορεί λοιπόν να έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από τότε που τελείωσαν «Τα Φιλαράκια», αλλά όπως όλα δείχνουν, τα δυο κορίτσια δεν έχουν εγκαταλείψει την υποκριτική, την οποία ξεκίνησαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Στο παρελθόν έχουν παίξει στη σειρά «Life», στις ταινίες μικρού μήκους «Winner», «Agorable», «Maxwell» και «Rougarou» ενώ σε λίγο καιρό, ετοιμάζουν και την επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνη με την ταινία τρόμου «Us», στο πλευρό των Ελίζαμπεθ Μος, Λουπίτα Νιόνγκο και Γουίνστον Ντιουκ.

View this post on Instagram

My partner in crime since '02… happy birthday noelle!

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Θα λέγαμε λοιπόν, ότι αυτά τα δύο κορίτσια είναι στην κυριολεξία … ηθοποιοί από κούνια!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...