229
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι η μάχη με τον κορονοϊό βρίσκεται για άλλη μια φορά σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής |

Χρυσοχοΐδης: «Αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο»

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 18:27
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι η μάχη με τον κορονοϊό βρίσκεται για άλλη μια φορά σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής
|

Χρυσοχοΐδης: «Αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο»

Protagon Team Protagon Team 3 Φεβρουαρίου 2021, 18:27

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η απαγόρευση κυκλοφορίας να αρχίζει από τις 6, αντί για τις 9, όπως συμβαίνει σήμερα, ενώ τόνισε ότι είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, κατά τα οποίο θα ληφθούν αποφάσεις ακόμη και για ένα νέο γενικό απαγορευτικό.

Σε δηλώσεις του την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό «είναι κάτι που θα το δούμε».

Σε ερώτημα αν θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ ένα γενικό αυστηρό απαγορευτικό για δύο εβδομάδες, ο υπουργός επισήμανε ότι βρισκόμαστε σε πολύ κρίσιμο σημείο καμπής.

Ολα τα δεδομένα θα τεθούν υπ’ όψιν των λοιμωξιολόγων και ανάλογα θα ληφθούν αποφάσεις, είπε. «Ισως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο» δήλωσε ο υπουργός, τονίζοντας παράλληλα ότι η Αχαΐα, όπως και άλλες περιοχές της χώρας, είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. «Πρέπει να προλάβουμε κάποια πράγματα πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις», πρόσθεσε και επιβεβαίωσε ότι την Πέμπτη πρόκειται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

«Εχουμε ρίξει το μεγάλο βάρος στο βράδυ. Οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί. Χθες υπήρξε μια δραστηριότητα να εξαφανιστεί το θέμα των όρθιων έξω από τα μαγαζιά» σημείωσε.

Τέλος, για την πανεπιστημιακή αστυνομία, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα είναι μια δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του χώρου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...