262
«Ούζο όταν πιεις γίνεσαι ευθύς βασιλιάς, δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας» - πόσο μάλλον εκλεκτά κρασιά στην Ντάουνινγκ Στριτ και εν μέσω λοκντάουν | ITV News/Handout via REUTERS

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον πιωμένος σε πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2022, 21:02
«Ούζο όταν πιεις γίνεσαι ευθύς βασιλιάς, δικτάτορας, Θεός και κοσμοκράτορας» - πόσο μάλλον εκλεκτά κρασιά στην Ντάουνινγκ Στριτ και εν μέσω λοκντάουν
|ITV News/Handout via REUTERS

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον πιωμένος σε πάρτι κατά τη διάρκεια του lockdown

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2022, 21:02

Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στη Βρετανία, που θα δώσει τροφή στα ταμπλόιντ για πάρα πολύ καιρό. Απτεται, φυσικά, και της πολιτικής, αφού πρωταγωνιστής του είναι ο πρωθυπουργός του Νησιού, ο Μπόρις Τζόνσον – και ήδη για αυτό το σκέλος επελήφθησαν οι Εργατικοί.

Ο Μπόρις Τζόνσον, λοιπόν, εμφανίστηκε σε μία σειρά από φωτογραφίες –τις οποίες διακίνησαν και μεγάλα πρακτορεία– να τελεί εν ευθυμία και να υψώνει κεφάτος και ελαφρώς ασταθής το ποτήρι του εις υγείαν της ομήγυρης: «Στην υγειά μας!» Το πρόβλημα είναι ότι ο Μπόρις τα έτσουξε παρέα με συνεργάτες του σε ένα πάρτι που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 κατά τη διάρκεια αντικορονοϊκού λοκντάουν.

(ITV News/Handout via REUTERS)

Ενα άλλο πρόβλημα, εξίσου σοβαρό, αφορά τον ίδιο τον Τζόνσον και την ευθυκρισία του: στο μέλλον πρέπει να προσέχει ποιους καλεί στα γλέντια του, διότι ο κόσμος είναι και αγνώμων και κακοήθης και πάνω απ’ όλα μνήμων. Αλλά και μνήμων να μην είναι, δηλαδή να τον έχει πιάσει το πιοτό χειρότερα από ό,τι εσένα, είναι εξοπλισμένος με κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν κάμερες. Διότι κάποιος συμπότης του τον κάρφωσε.

(ITV News/Handout via REUTERS)

Οι επίμαχες φωτογραφίες είναι τέσσερις. Δείχνουν τον πρωθυπουργό, το υψωμένο ποτήρι του και ολόγυρα πολλές φιάλες με εκλεκτά κρασιά. Και το συγκεκριμένο λοκντάουν μετρούσε μόλις 8 ημέρες εφαρμογής. Ετσι η Αντζελα Ρέινερ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος, είπε ότι όλ’ αυτά σημαίνουν πως «δεν υπάρχει αμφιβολία» ότι ο Μπόρις είπε ψέματα δηλώνοντας άγνοια παραβίασης των κανονισμών όσον αφορά το πάρτι στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...