247
φωτ. αρχείου | REUTERS/Remo Casilli/

Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή το νεκρό βρέφος

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 16:11
φωτ. αρχείου
|REUTERS/Remo Casilli/

Βραυρώνα: Βρέθηκε σε χωματερή το νεκρό βρέφος

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 16:11

Ερευνα για τη φερόμενη δολοφονία ενός νεογέννητου βρέφους από τους γονείς του, στη Βραυρώνα, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο γονείς, που συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το κουβάρι του θρίλερ ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκαναν στις Αρχές οι νοσηλευτές του νοσοκομείου όπου η γυναίκα είχε μεταφερθεί με έντονη αιμορραγία το προηγούμενο βράδυ.

Οπως μετέδωσε το Mega, το νοσηλευτικό προσωπικό συνειδητοποίησε πως η γυναίκα είτε είχε αποβάλει είτε είχε γεννήσει, και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές. Οι αστυνομικοί πήγαν στο δωμάτιο των γονιών του βρέφους, εντόπισαν τον χώρο γεμάτο αίματα και αφού έλεγξαν τις κάμερες διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού πέταξε το βρέφος σε κάδους απορριμμάτων έξω από το ξενοδοχείο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων, διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και τους είχε αδειάσει. Στη συνέχεια οι Αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν το απορριμματοφόρο και το νεκρό βρέφος. Τελικά βρέθηκε μέσα σε έναν από τους μεγάλους κάδους που μεταφέρουν τα σκουπίδια, σε χωματερή της περιοχής, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της «Καθημερινής».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το νεογνό θα εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα.

Νοσηλεύεται φρουρούμενη η μητέρα

Κομβικό ερώτημα στην υπόθεση είναι αν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό.

Ο πατέρας του βρέφους τέθηκε υπό κράτηση και δεν παραδέχθηκε τίποτα, ενώ ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος.

Η μητέρα εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Αθηνών, φρουρούμενη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...