372
Η σύζυγος του δολοφονηθέντος λίγα λεπτά μετά το χτύπημα των εκτελεστών | INTIMEnews

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα μπροστά σε δεκάδες παιδιά – Τον σκότωσαν με δύο σφαίρες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 10:43
Η σύζυγος του δολοφονηθέντος λίγα λεπτά μετά το χτύπημα των εκτελεστών
|INTIMEnews

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα μπροστά σε δεκάδες παιδιά – Τον σκότωσαν με δύο σφαίρες

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 10:43

Σεσημασμένος στη χώρα του ήταν ο 32χρονος Αλβανός που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης  το βράδυ της Πέμπτης  στον Βύρωνα. Ο 32χρονος πυροβολήθηκε δύο φορές ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του μάρκας Μercedes, μαζί με τη σύζυγό του. Δευτερόλεπτα πριν, σύμφωνα με τις περιγραφές, είχε κατέβει από το όχημα το ανήλικο παιδί τους.

Από τα πυρά των εκτελεστών σκοτώθηκε ακαριαία ο άνδρας, ενώ η γυναίκα φώναζε σε κατάσταση σοκ, «τον φάγανε, τον φάγανε».

Σύμφωνα πάντα με περιγραφές αυτόπτων μαρτύρων, τη στιγμή της εκτέλεσης στην περιοχή, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, βρίσκονταν δεκάδες παιδιά.

Αστυνομικές πηγές  αναφέρουν ότι ο δολοφονηθείς δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές της χώρας μας. Σύμφωνα όμως και με δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα δολοφονίας, ένοπλες εισβολές, κλοπές και άλλες εγκληματικές ενέργειες στην Αλβανία, έχοντας μάλιστα συλληφθεί το 2018.

Ολα δείχνουν ότι πρόκειται για μέλος της αλβανικής μαφίας, με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να αποδίδουν τη δολοφονία του σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων ομάδων-φατριών.

Στον τόπο του εγκλήματος  εντοπίστηκαν δύο κάλυκες και όπως διαπιστώθηκε, το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο χαμηλά – κάτι που δείχνει ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές.

Οπως έγινε γνωστό για τον τρόπο που έδρασαν, είχαν στήσει ενέδρα στον 32χρονο και όταν τον είδαν να πλησιάζει με τον αυτοκίνητό του και να προσπαθεί να παρκάρει, το πλεύρισαν επιβαίνοντας σε μηχανή και ένας εξ αυτών άνοιξε πυρ.

Επιχειρηματίας της περιοχής περιέγραψε ότι αντίκρυσε τη γυναίκα που επέβαινε μαζί με το θύμα στην Mercedes, σε κατάσταση σοκ να φωνάζει «τον φάγανε».

«Aκουσα τρεις πυροβολισμούς. Εκείνη τη στιγμή άκουγα στο ραδιόφωνο ότι μπαίνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο και αναρωτήθηκα “από τώρα ξεκίνησαν οι κροτίδες;”. Βγαίνω στην είσοδο του μαγαζιού μου και βλέπω μία γυναίκα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και να ουρλιάζει “τον φάγανε, τον φάγανε”…

»Δεν πρόσεξα αν είχε αίματα. Πίσω από το αυτοκίνητο, στα δέκα μέτρα ήταν δύο ανήλικα παιδιά τα οποία τα απομάκρυναν. Δεν γνωρίζω αν ήταν τα παιδιά του θύματος. Εμαθα, όμως, ότι ήταν στην πλατεία», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, επιβεβαιώνοντας ότι την ώρα που οι εκτελεστές «γάζωναν» τον 32χρονο, στην πλατεία, βρίσκονταν δεκάδες παιδιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...