204
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Βενιζέλος: H κυβέρνηση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 20:48
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Βενιζέλος: H κυβέρνηση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2019, 20:48

Με ιδιαίτερη συμπάθεια για την κυβέρνηση, εκφράστηκε ερωτώμενος σχετικά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη, υπαινίχθηκε πως το Κίνημα Αλλαγής, θα έπρεπε να είναι σύμμαχος της κυβέρνησης και όχι ένα… «ΚΚΕ του Κέντρου» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, σημείωσε πως «η κυβέρνηση έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχει κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς. Έχει δεσμευθεί σε κοινωνικές παροχές και μέτρα στήριξης. Έχουν γίνει και λάθη που είναι αναπόφευκτα».

Στη συνέχεια εξέφρασε κάποιους από τους προβληματισμούς του, τονίζοντας «Η χώρα έχει μπει σε κατάσταση κανονικότητας, αλλά είμαστε όντως σε τέτοια; Μήπως το εθνικό πλοίο όπως ανοιγόμαστε, θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το διεθνές περιβάλλον; Είναι ένα ερώτημα που αξίζει να το έχουμε υπόψιν μας».

Τέλος, στρέφοντας τα «βέλη» του προς την αντιπολιτευτική τακτική της Φώφης Γεννηματά και του Κινήματος Αλλαγής, είπε πως το τελευταίο θα έπρεπε να βρίσκεται στην κυβέρνηση.

Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η κοινωνία ήθελε αισιοδοξία, ήθελε κάποιον να της δώσει ελπίδα. Υπάρχει και ανακούφιση από την αλλαγή των συσχετισμών. Έπρεπε οι παρατάξεις που έβαλαν πλάτη στην διαχείριση της κρίσης, να έχουν συμμετοχή στο γίγνεσθαι».