259
Ο Ρώσος υποτάσσει τον ΜακΓκρέγκορ | Τwitter

UFC: Γενική σύρραξη και άγριο ξύλο μετά την ήττα ΜακΓκρέγκορ από τον Καμπίμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 11:44
Ο Ρώσος υποτάσσει τον ΜακΓκρέγκορ
|Τwitter

UFC: Γενική σύρραξη και άγριο ξύλο μετά την ήττα ΜακΓκρέγκορ από τον Καμπίμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2018, 11:44

Ο αγώνας της χρονιάς που περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων, ολοκληρώθηκε με νίκη του αήττητου ρώσου, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ επί του μισητού ιρλανδού αντιπάλου του, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Η μονομαχία ωστόσο σημαδεύθηκε από όσα απίστευτα, για το επίπεδο των συγκεκριμένων αγώνων, ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Ρώσο να επιτίθεται στα μέλη της ομάδας του Ιρλανδού, μετατρέποντας την T-Mobile Arena του Λας Βέγκας σε… σαλούν από ταινία γουέστερν.

Με μία εντυπωσιακή λαβή πνιγμού ο ρώσος μαχητής από το Νταγκεστάν υποχρέωσε τον «Νοτόριους» να παραδώσει τα όπλα στον τέταρτο γύρο της αναμέτρησης και διατήρησε τον τίτλο του στο UFC (Ultimate Fighting Championship).

Aντί πανηγυρισμών όμως, ακολούθησε η επίθεση του μαινόμενου Νουρμαγκομέντοφ στο τιμ του Ιρλανδού και μέσα σε λίγα λεπτά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Khabib vs McGregor Finish

WOOOOW! Khabib vs McGregor finish and scuffle!!#UFC229 Follow MMA Fight Night Live <<<<

Geplaatst door Fights and Stuff op Zaterdag 6 oktober 2018

 

Τελικά ο Νουρμαγκομέντοφ αποχώρησε με τη ζώνη του νικητή εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών από το κοινό, ενώ κατά την έξοδό του από την Τ-Μοbile Arena δέχτηκε και αρκετά αντικείμενα.

Τα γενικευμένα επεισόδια και το άγριο ξύλο που έπεσε μετά το τέλος του αγώνα προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του ισχυρού άνδρα του UFC, Ντάνα Ουάιτ που ζήτησε εξηγήσεις από την ομάδα του ρώσου θριαμβευτή.

Chaos erupts following McGregor-Khabib at UFC 229

Exclusive ringside video of the fights that broke out following Khabib Nurmagomedov's win over Conor McGregor at UFC 229.

Geplaatst door Sports Illustrated op Zondag 7 oktober 2018

Εντυπωσιασμένος από όσα έγιναν στη μονομαχία της χρονιάς, δήλωσε ο επίσης ασυγκράτητος στους δικούς του αγώνες κατά το παρελθόν, Μάικ Τάισον, που έγραψε στο Twitter:

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τον επεισοδιακό αγώνα ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ζήτησε συγγνώμη για όσα έγιναν, εξηγώντας γιατί τον έβγαλε εκτός εαυτού ο αντίπαλός του. Την ίδια ώρα,  όπως έγινε γνωστό, ο ΜακΓκρέγκορ δεν θέλησε να προβεί σε μηνύσεις κατά των μελών της ομάδας του Ρώσου που του επιτέθηκαν και κινδύνευαν με σύλληψη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...