198
|

Η τραγωδία του Μπόμπαν: Κροάτης ποδοσφαιριστής ξεψύχησε μέσα στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2018, 11:39

Η τραγωδία του Μπόμπαν: Κροάτης ποδοσφαιριστής ξεψύχησε μέσα στο γήπεδο

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2018, 11:39

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν ποδοσφαιριστή να καταρρέει μέσα σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Το τραγικό όμως είναι ότι ο Μπρούνο Μπόμπαν δεν μπόρεσε ποτέ να ανακτήσει τις αισθήσεις του αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αφότου κατέρρευσε πάνω στο χορτάρι.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Μαρσόνια, έφυγε από την ζωή ξαφνικά το Σάββατο (24/3) σε αγώνα τρίτης κατηγορίας του κροατικού πρωταθλήματος. Η είδηση, όπως είναι λογικό, βύθισε σε θλίψη την κοινότητα του ποδοσφαίρου στην Κροατία.

Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μαρσόνια και την Σλαβόνια Πόζεγκα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής φαίνεται να δέχεται την μπάλα στον θώρακα και λίγα δευτερόλεπτα μετά να σωριάζεται στο έδαφος. Συμπαίκτες του και αντίπαλοι έσπευσαν γρήγορα κοντά του ενώ κάποιοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.

Ο διαιτητής αμέσως κάλεσε τους γιατρούς οι οποίοι έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ και το ασθενοφόρο που υπήρχε στο γήπεδο μπήκε κατευθείαν μέσα σε αυτό. Ολα αυτά τα δύσκολα λεπτά, αρκετοί ποδοσφαιριστές, αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί, είχαν πέσει στο έδαφος σοκαρισμένοι.

Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι στον 25χρονο παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί προσπάθησαν να τον ανατάξουν, ο Μπόμπαν δεν τα κατάφερε. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ένας συμπαίκτης του στην κροατική ομάδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...