630
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον στη φωτογραφία που είχαν αναρτήσει όταν προσεβλήθησαν από τον κορονοϊό | Facebook/Tom Hanks/CreativeProtagon

Τομ Χανκς: Τα καλά και τα κακά νέα του κορονοϊού 

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 18:35
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον στη φωτογραφία που είχαν αναρτήσει όταν προσεβλήθησαν από τον κορονοϊό
|Facebook/Tom Hanks/CreativeProtagon

Τομ Χανκς: Τα καλά και τα κακά νέα του κορονοϊού 

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2020, 18:35

Νέα ανάρτηση στο Instagram έκανε την Τρίτη ο Τομ Χανκς, ενημερώνοντας με το γνώριμό του χιούμορ τους φαν του για την κατάσταση της υγείας τη δική του και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον.

Το δημοφιλές ζευγάρι πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες αφού έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας παλιάς γραφομηχανής, μάρκας Corona, η οποία λέει ότι ήταν η αγαπημένη του και ότι την παίρνει παντού μαζί και αποκάλυψε πως δεν έχει πυρετό αλλά αισθάνεται κούραση κάνοντας πολύ απλά πράγματα, όπως να διπλώσει τα πλυμένα ρούχα ή να πλύνει τα πιάτα.

«Γειά σας φίλοι! Καλά νέα: Μια εβδομάδα μετά το τεστ που έδειξε ότι είμαστε θετικοι στον κορονοϊό είμαστε σε αυτο-απομόνωση και τα συμπτώματα είναι σχεδόν ίδια. Δεν έχω πυρετό αλλά αισθάνομαι χάλια (σωματικά). Αφού διπλώσω τα πλυμένα ρούχα ή πλύνω τα πιάτα μετά πρέπει να ρίξω έναν υπνάκο στον καναπέ.

» Τα κακά νέα: Η γυναίκα μου Ρίτα Γουίλσον με έχει κερδίσει στο Gim Rummy (παιχνίδι με χαρτιά που παίζουν δύο άτομα) πάνω από έξι φορές και προηγείται κατά 201 πόντους. Ταξίδεψα εδώ με μια γραφομηχανή που κάποτε αγαπούσα (λέγεται corona). Eίμαστε μαζί σε όλο αυτό. Ισοπεδώστε την καμπύλη», γράφει ο Χανκς, εννοώντας να συμβάλουμε στη μείωση των κρουσμάτων με την απομόνωσή μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News