558
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον σε τελετή απονομής βραβείων στο Χόλιγουντ, τον Ιανουάριο | Reuters

Τομ Χανκς για κορονοϊό: Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και θα περάσει και αυτό

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 11:54
Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον σε τελετή απονομής βραβείων στο Χόλιγουντ, τον Ιανουάριο
|Reuters

Τομ Χανκς για κορονοϊό: Να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο και θα περάσει και αυτό

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2020, 11:54

Πολύ καλύτερα είναι ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, που αναρρώνουν από την ασθένεια του κορονοϊού, στην Αυστραλία, αφότου πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το δημοφιλές ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι τους εδώ και λίγες ημέρες.

Και οι δύο χρησιμοποιούν το Instagram και το Twitter από την αρχή της περιπέτειάς τους για να επικοινωνήσουν με χιούμορ για όσα τους συμβαίνουν.

Ο Τομ Χανκς έγραψε την Κυριακή, συμβουλεύοντας όσους τον διαβάζουν: «Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Την ίδια μέρα, η Ρίτα Γουίλσον, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από το σπίτι της, στο οποίο αρχικά διαβάζει ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας και στη συνέχεια τραγουδά το κομμάτι «Hip Hop Hooray» των Naughty by Nature, ένας ύμνος της ραπ, χωρίς να της ξεφύγει λέξη!

 

View this post on Instagram

 

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Οι δυο τους βρίσκονταν στην Αυστραλία από τον Φεβρουάριο, καθώς ο Τομ Χανκς θα συμμετείχε στα γυρίσματα ταινίας για τον Ελβις Πρίσλεϊ του αυστραλού σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν, ενώ η Ρίτα Γουίλσον έδωσε συναυλίες με την μπάντα της σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...