203
Ο Μάικλ Σάντσεζ με την αδελφή του Λόρεν και την κόρη της σε παλαιότερη φωτογραφία | Twitter

Το National Enquirer πλήρωσε 200 χιλιάδες δολάρια για τα ερωτικά SMS του Τζεφ Μπέζος

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 12:11
Ο Μάικλ Σάντσεζ με την αδελφή του Λόρεν και την κόρη της σε παλαιότερη φωτογραφία
|Twitter

Το National Enquirer πλήρωσε 200 χιλιάδες δολάρια για τα ερωτικά SMS του Τζεφ Μπέζος

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2019, 12:11

Διακόσιες χιλιάδες δολάρια κόστισαν στο National Enquirer τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασαν ο Τζεφ Μπέζος και η ερωμένη του Λόρεν Σάντσεζ. Το ταμπλόιντ πλήρωσε αυτό το ποσό στον Μάικλ Σάντσεζ, αδελφό της Λόρεν, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

To National Enquirer, είχε δημοσιεύσει στα τέλη Ιανουαρίου τα παθιασμένα ερωτικά μηνύματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Μπέζος και της Σάντσεζ, της πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας με την οποία φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Στις αρχές της χρονιάς, ο ιδρυτής της Amazon και η σύζυγός του, Μακένζι, ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, έπειτα από 25 χρόνια γάμου.

Ο Τζεφ Μπέζος με την πρώην σύζυγό του, Μακένζι – EPA

Τον Φεβρουάριο, το αφεντικό της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post κατηγόρησε τον εκδότη του National Enquirer, του ταμπλόιντ που πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, ότι προσπαθεί να τον εκβιάσει απειλώντας τον με τη δημοσίευση προσωπικών του φωτογραφιών.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, που επικαλείται πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, ο Μάικλ Σάντσεζ φέρεται να πούλησε αυτά τα μηνύματα.

Ο τελευταίος, ο οποίος είναι υποστηρικτής του Τραμπ, αρνήθηκε να μιλήσει για το θέμα λέγοντας ότι πρόκειται για «παλιά κουτσομπολιά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...