346
Ο Πέρεθ (δεξιά) έχει υποσχεθεί στον Ζιντάν μεταγραφές ύψους 500 εκατ. ευρώ | Reuters

«Τινάζει την μπάνκα» η Ρεάλ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 18:52
Ο Πέρεθ (δεξιά) έχει υποσχεθεί στον Ζιντάν μεταγραφές ύψους 500 εκατ. ευρώ
|Reuters

«Τινάζει την μπάνκα» η Ρεάλ για τις μεταγραφές του καλοκαιριού

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2019, 18:52

Ο Ζινεντίν Ζιντάν το ζήτησε και ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ συμφώνησε: «Η νέα Ρεάλ μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να χτιστεί γύρω από μεγάλους παίκτες».

Γι’ αυτό και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει ήδη ετοιμάσει το (ιλιγγιώδες) ποσό που θα διαθέσει για το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Equipe, οι Μαδριλένοι έχουν ήδη έτοιμα 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε Αγγλία και Γαλλία για την απόκτηση 3-4 συγκεκριμένων «καυτών» ποδοσφαιρικών ονομάτων.

Αν όντως συμβεί αυτό, τότε θα σπάσει και το ρεκόρ για τα περισσότερα χρήματα που έχουν δαπανηθεί σε μια θερινή μεταγραφική σεζόν, που είναι τα 280 εκατ. ευρώ που έδωσε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 προκειμένου να φέρει στο Παρίσι τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ των Γάλλων, η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να τινάξει τα ταμεία της στον αέρα για να φέρει στη Μαδρίτη τους Εντέν Αζάρ, Πολ Πογκμπά και Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ και ο Νεϊμάρ μπορεί να «παίξει» δυνατά.

Ο Βέλγος Αζάρ αποτελεί εδώ και χρόνια στόχο των «Μερένχες», όμως το φετινό καλοκαίρι το ενδιαφέρον φαίνεται θερμότερο από ποτέ με τον ίδιο τον παίκτη να βρίσκεται αρκετά κοντά στο να μετακομίσει στο Μπερναμπέου έναντι 100-110 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στον Πογκμπά, ο μέσος της Γιουνάιτεντ πριν λίγες ημέρες είχε κρατήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για μεταγραφή στη Ρεάλ, τονίζοντας πως οι «Μπλάνκος» αποτελούν ονειρικό προορισμό με την αξία πώλησης να ενδέχεται να κυμανθεί γύρω στα 150 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, πρωταρχικός στόχος παραμένει ο Εμπαπέ, με την ίδια εφημερίδα μάλιστα να υποστηρίζει πως η «βασίλισσα» ετοιμάζει πρόταση ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί για τα δικαιώματά του, με τον 20χρονο Γάλλο ωστόσο να δηλώνει… πιστός στρατιώτης των Παριζιάνων.

«Είμαι σίγουρος πως θα μείνω εδώ, αποτελώ μέρος ενός σπουδαίου ποδοσφαιρικού πρότζεκτ», δήλωσε ο Εμπαπέ την περασμένη Κυριακή σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Όσο για τον Νεϊμάρ, η ρήτρα αποχώρησης του κυμαίνεται στα 222 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που επίσης μπορεί να καλυφθεί από την Ρεάλ -αρκεί να θέλει ο ίδιος ο παίκτης.

Σε όποια περίπτωση πάντως το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται καυτό, με τη Ρεάλ να φαίνεται διατεθειμένη να μεταβάλλει τις ισορροπίες στη μεταγραφική αγορά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...