349
Ο Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί μία εβδομάδα πριν από τον εντοπισμό του | .

Τo θρίλερ στην Κάλυμνο: Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 08:41
Ο Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί μία εβδομάδα πριν από τον εντοπισμό του
|.

Τo θρίλερ στην Κάλυμνο: Τι γνωρίζουμε για τον θάνατο του 21χρονου φοιτητή

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 08:41

Τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αναμένει η Αστυνομία για να διαλευκάνει τις συνθήκες θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο που είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα και εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο.

Ο Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή, όταν είχε φύγει από την κατοικία του για μια βόλτα με το ποδήλατο.

Εντοπίστηκε τελικά το απόγευμα του Σαββάτου από έναν 14χρονο περίπου 100 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκε το ποδήλατό του. Κάτοικοι του νησιού λένε ότι στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο συχνάζουν παραβατικά στοιχεία.

Η σορός του άτυχου φοιτητή είχε κακώσεις σε πολλά σημεία, όχι όμως τραύματα από όπλο. Η ΕΡΤ ανέφερε ακόμη ότι είχε χτυπήματα από ρόπαλα και μια μαχαιριά χαμηλά στη μέση. Οι εκδορές που είχε δείχνουν ότι κάποιος ή κάποιοι τον έσυρε στο σημείο όπου βρέθηκε.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση. Αγνωστο όμως παραμένει το κίνητρο των δραστών, όπως και πού τον κράτησαν πριν τον σκοτώσουν.

Φαίνεται ακόμη ότι περισσότεροι από ένας άνθρωποι τον μετέφεραν στο σημείο όπου βρέθηκε γιατί είναι απόκρημνο. Πρόκειται για ένα σημείο που είχε ερευνηθεί εντατικά τις προηγούμενες ημέρες.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν ακόμη να δώσουν απαντήσεις σε άλλα σκοτεινά σημεία, όπως αν διαπληκτίστηκε με κάποιον πριν την εξαφάνισή του ή αν είχε ραντεβού στο σημείο όπου βρέθηκε το ποδήλατο. Πιθανό είναι ακόμη να βρέθηκε σε λάθος σημείο, οπότε τον σκότωσαν για να κρατήσουν κάποιο ζήτημα στο σκοτάδι.

Ο Χατζηπαύλου είχε επισκεφτεί το νησί για να δει την μητέρα του που είναι καθηγήτρια.

Η ίδια σε δηλώσεις της καταγγέλλει συγκάλυψη από την πλευρά των Αρχών: «Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν γνωρίζω τι παίζεται, αλλά αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη από την πλευρά των Αρχών. Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν.

Φόραγε το παιδί μου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το ένα παπούτσι από τα δύο. Πώς βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μια διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά, τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...