301
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Πάρκο Τρίτση | Twitter

Τι είδε (και έφριξε) ο Χατζηδάκης στο Πάρκο Τρίτση

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 19:00
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο Πάρκο Τρίτση
|Twitter

Τι είδε (και έφριξε) ο Χατζηδάκης στο Πάρκο Τρίτση

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 19:00

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρέθηκε την Τρίτη στο Πάρκο Τρίτση, που βρίσκεται στον Δήμο Ιλίου και το οποίο «μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του».

«Αυτή είναι η απογοητευτική εικόνα που συνάντησα σήμερα στο Πάρκο Τρίτση: Εγκαταλελειμμένες λίμνες με ψόφια ψάρια, δυσοσμία απ’ τα κανάλια που έχουν στερέψει, σπασμένες λάμπες, απουσία φύλαξης, “συλλογικότητες” που έχουν κάνει κατάληψη σε τμήμα του Πάρκου», έγραψε ο Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του στο twitter, την οποία συνόδευσε από φωτογραφίες που καταδεικνύουν την άσχημη κατάσταση της περιοχής.

«Tο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντ.Τρίτσης» θα μπορούσε να είναι ένας πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής για όλη τη Δυτική Αττική. Εντός του Σεπτεμβρίου θα έχει δοθεί μια άμεση και καθαρή λύση, προκειμένου να φανεί η διαφορά στα μάτια των πολιτών χωρίς καθυστερήσεις», κατέληξε ο Υπουργός.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της κατάστασης που επικρατεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς βόλτας και αναψυχής της Δυτικής Αττικής:

Νεκρά ψάρια και απορρίμματα δίπλα σε σημεία που παίζουν μικρά παιδιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

 

Εικόνα πλήρους εγκατάλειψης στην τεχνητή λίμνη στο πάρκο Τρίτση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...