305
O 17χρονος στη συνέντευξή του στο Μega | Youtube

«Θέλω να τους δω να καταδικάζονται»: σοκάρουν οι φωτογραφίες του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε στον Βύρωνα

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2020, 20:11
O 17χρονος στη συνέντευξή του στο Μega
|Youtube

«Θέλω να τους δω να καταδικάζονται»: σοκάρουν οι φωτογραφίες του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε στον Βύρωνα

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2020, 20:11

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των «νταήδων» του 1ου ΓΕΛ Βύρωνα, περιέγραψε στην κάμερα του Mega o 17χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς προ ημερών μέσα στο σχολείο του.

«Ηρθαν από πάνω μου και με πατούσαν. Περνούσε ένας – ένας και με πατούσε στο κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News».

«Με είχαν κυκλώσει και άρχισαν να με χτυπούν όλοι μαζί. Προσπάθησα να αμυνθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο με τόσα άτομα να κάνεις κάτι […] το τραγικό ήταν ότι συνέχισαν να με χτυπούν, πιο δυνατά, όταν έπεσα κάτω. Χτυπούσαν από τον αυχένα μέχρι το κεφάλι. Υπήρχαν κάποια χτυπήματα στο σώμα μου, αλλά είχαν επικεντρωθεί εκεί», περιέγραψε ο μαθητής.

Η εικόνα του προσώπου του μετά την επίθεση που δέχθηκε τρομακτική: με νάρθηκα στη μύτη και εμφανή τα ράμματα για να κλείσει το βαθύ τραύμα που του προκάλεσαν οι δράστες της επίθεσης κάτω από  αριστερό του μάτι.

«Εστω και μισό λεπτό ακόμα να συνεχίζονταν τα χτυπήματα, θα ήταν μοιραία», υποστήριξε στην ίδια εκπομπή ο πατέρας του, ενώ η μητέρα είπε πως επικοινώνησε μαζί της η μάνα ενός εκ των δραστών για να της ζητήσει συγγνώμη.

Το μόνο που θέλω είναι να τους δω να δικάζονται, θέλω να τους δω να καταδικάζονται, τόνισε ο ίδιος ο μαθητής για την παρέα των «τσαμπουκάδων» στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα (στη φωτογραφία πάνω η περιβόητη σέλφι μέσα από το Α.Τ. Βύρωνα) που αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν -«να του δείξουν»- επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί την μικρότερη αδελφή του, θύμα και αυτή, επανειλημμένως,  σχολικού εκφοβισμού (περισσότερα εδώ) .

Μέλος της ομάδας άλλωστε ήταν μαθητής της Α’ Γυμνασίου που έκανε bullying στη μικρή αδελφή του 17χρονου. Και από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...